Αρχική Ν. Κορινθίας Ελλάκτωρ – Motor Oil: Σύντομα οι ανακοινώσεις για τη μεταβίβαση του 30,1%

Ελλάκτωρ – Motor Oil: Σύντομα οι ανακοινώσεις για τη μεταβίβαση του 30,1%

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση του 30,1% της Ελλάκτωρ, που κατέχει η Greenhill, των εφοπλιστών Μπάκου – Καϋμενάκη, στην οικογένεια Βαρδινογιάννη Πρόκειται για μια πολύ σημαντική είδηση, καθώς έτσι θα σταματήσει και η γνωστή κόντρα των εφοπλιστών με τους Ολλανδούς.Εφόσον οι διαπραγματεύσεις ολοκληρωθούν και κλείσει η συμφωνία, τότε μιλάμε για μια νέα ημέρα για τον όμιλο Ελλάκτωρ και τους περίπου 6.000 εργαζόμενους του.

Από την άλλη η παρουσία ενός από τους ισχυρότερους ομίλους, της Motor Oil, στα διοικητικά του Ελλάκτωρα θα κάνει ακόμα πιο δυνατή τη θέση του στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Με δεδομένο το γεγονός πως ο όμιλος Ελλάκτωρ αναλαμβάνει μέσω των θυγατρικών του συνεχώς νέα έργα και αυξάνει το ανεκτέλεστο του, δημιουργεί την αισιοδοξία πως τα πέτρινα χρόνια θα μείνουν πίσω και έρχονται καλύτερες ημέρες για τον ιστορικό όμιλο.

Προηγούμενο άρθροΚΑΒΑΛΑ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ – «ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ»
Επόμενο άρθροΠάτρα: Νέες αποκαλύψεις φωτιά – Η περίεργη κλήση της Ρούλας στο ΕΚΑΒ μια μέρα πριν πεθάνει η Ίριδα – Τι απαντά η 33χρονη