Αρχική Eπικαιρότητα Η AVIN Χορηγός του χρυσού Ολυμπιονίκη Στ. Ντούσκου

Η AVIN Χορηγός του χρυσού Ολυμπιονίκη Στ. Ντούσκου

Η AVIN Χορηγός του χρυσού Ολυμπιονίκη Στ. Ντούσκου.

«Τρόπαιό μας οι Αξίες μας».

Η AVIN, με συνέπεια στις αξίες του Ομίλου και στο πλαίσιο των ESGπολιτικών της, γίνεται υπερήφανη χορηγός του Ολυμπιονίκη μας Στέφανου Ντούσκου.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο σκιφ ανδρών κατάγεται από τα Γιάννενα και κατάφερε στην δεύτερη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όχι μόνο να κατακτήσει το πρώτο Χρυσό Μετάλλιο στην ιστορία της Ελληνικής Κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες , αλλά και να καταρρίψει το Ολυμπιακό ρεκόρ στο σκιφ ανδρών κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα.

“Η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη συνεργασία μας με τον Στέφανο, ενός αθλητή που έχει αποδείξει ότι διαθέτει παιδεία, ήθος και ταλέντο που θα μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στο μέλλον. Ενός αθλητή του υγρού στοιχείου, το οποίο αποτελεί κυρίαρχη και διαχρονική προτεραιότητα μέριμνας για εμας. Η AVIN στέκεται στο πλευρό εκείνων που επιμένουν για ένα καλύτερο αύριο αναδεικνύοντας ότι είναι μία εταιρία που σέβεται και αναγνωρίζει την κάθε προσπάθεια»τόνισε ο κος Δημήτρης Κονταξής.

Ο Στέφανος Ντούσκος δήλωσε “Είναι τεράστια η χαρά και η τιμή που νοιώθω για την Συνεργασία με την AVINκαι τον Όμιλο της Motor-Oil που μόλις ξεκινάε! Έχοντας βιώσει πολλές δυσκολίες και έχοντας υποστεί πολλές θυσίες όλα αυτά τα χρόνια αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντικό και καθοριστικό είναι για έναν αθλητή  να έχει δίπλα του σαν στήριγμα μία Εταιρία με το εκτόπισμα της AVIN.Γνωρίζοντας τους Ανθρώπους της AVIN  αντιλήφθηκα από την πρώτη στιγμή ότι μοιραζόμαστε κοινές Αξίες όπως η αξιοσύνη , η στοχοπροσύλωση, η ομαδικότητα ,η συνεργασία και πολλές ακόμα , οι οποίες σε συνδυασμό με μία σειρά δράσεων για αναδάσωση , καθαρή ενέργεια , μείωση πλαστικού και ηλεκτροκίνηση  , ενισχύουν ακόμα περισσότερο την χαρά μου για αυτή τη συνεργασία” .

Ο αθλητισμός αναδεικνύει σημαντικές αξίες της AVIN και αποτελεί βασικό κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, όπως η σκληρή δουλειά, η επιμονή, η πειθαρχία, η προσπάθεια και κυρίως το ήθος. Είναι αξίες που η κοινωνία μας έχει πολλή ανάγκη σήμερα.

Οι σημαντικότερες επιτυχίες του Στέφανου Ντούσκου είναι :

•Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο (2021)

•Χρυσό μετάλλιο Προ-Ολυμπιακή Ρεγκάτα( 2021)

•4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2021)

•5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2020)

•Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 (2019)

Επιπλέον της ουσιαστικής στήριξης σε έναν εκπρόσωπο της νέας, φιλόδοξης, γενιάς Ελλήνων αθλητών, στόχο αποτελεί, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής να αναδειχθούν, παράλληλα, δράσεις που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος όπως αναδάσωση και μείωση πλαστικού, καθώς και πρωτοβουλίες γύρω από την ηλεκτροκίνηση και την καθαρή ενέργεια.

Σχετικά με την Avin

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Είναι 100% θυγατρική της Motor Oil από τον Μάρτιο του 2002. Σήμερα απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 640 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 160 ιδιολειτουργούμενα και 480 συνεργαζόμενα.

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Εναρμονιζόμενη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας. Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης είναι και το Non Fuel Retail. Συνεχίζεται και ανανεώνεται η ενίσχυση των καταστημάτων λιανικής “AGORA” φτάνοντας τα 97 πρατήρια με νέες αίθουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το σχετικό κωδικολόγιο. Σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη των στόχων της Εταιρεία είναι και το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω. Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μέλη, με το ποσοστό διείσδυσης στο σύνολο των καταναλώσεων των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων να ξεπερνά το 70%. Το  υψηλό επίπεδο των προϊόντων, το δίκτυο, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και η συνέπεια στην παράδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι οι λόγοι που η AVIN έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού στα πρατήρια και στην βιομηχανία.Το όραμα της AVIN είναι να καταξιωθεί ως κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, που στηρίζει τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της Motor Oil.  Σε μια αγορά που πολλά αλλάζουν, η AVIN, με την ενεργή στήριξη του Ομίλου Motor Oil, πρωτοστατεί και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα φιλοδοξώντας να γίνει η καλύτερη ελληνική εταιρεία στον κλάδο της.