Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Κέντρο Βοήθειας Ουκρανίας

Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Κέντρο Βοήθειας Ουκρανίας

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε το Κέντρο Βοήθειας Ουκρανίας προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την παροχή εκ μέρους της 20 παλετών με υγειονομικό / φαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής -προσφορά της Περιφέρειας και των πολιτών της, στον αγωνιζόμενο ουκρανικό λαό.

Σημειώνεται, ειδικότερα, στο σχετικό μήνυμα προς την Περιφέρεια:

“Εκ μέρους του Κέντρου Βοήθειας Ουκρανίας στο ΣΕΦ

Ειλικρινά από την καρδιά μας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε  την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας για την στήριξη που προσέφερε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον κύριο περιφερειάρχη και τους κυρίους Χρονά Αγγελο και Καμαρινόπουλο Σωτήριο.

Η βοήθειά σας δίνει ελπίδα στον Ουκρανικό λαό ότι δεν είναι μόνοι σ’ αυτήν την θλίψη και τους δίνει θάρρος να έχουν δυνάμεις.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά την γεμάτη θερμά αισθήματα Ελλάδα και ιδιαίτερα την ιστορική Πελοπόννησο που είσαστε μαζί μας”.

Προηγούμενο άρθροΣΠΑΡΤΗ: Παρουσία του Περιφερειάρχη Π. Νίκα ξεκινά τo Συνέδριο για την ανάδειξη και προστασία του βυθισμένου αρχαίου οικισμού στο Παυλοπέτρι
Επόμενο άρθροΟνόματα ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης δόθηκαν στις σήραγγες του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα