Αρχική Eπικαιρότητα Πάτρα: «Με το τεστ dna θα αποδειχθούν τα πάντα» – Ανατροπή από...

Πάτρα: «Με το τεστ dna θα αποδειχθούν τα πάντα» – Ανατροπή από την επιθυμία Δασκαλάκη για τεστ πατρότητας

Νέα τροπή φαίνεται πως θα πάρει η υπόθεση της Πάτρας, μετά την αποκάλυψη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης επιθυμεί να γίνει τεστ dna για να αποδειχθεί αν ήταν παιδιά του και τα τρία κοριτσάκια που έφυγαν από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στα δύο μικρότερα κορίτσια: Την Μαλένα που έφυγε από τη ζωή 3,5 ετών και την 6 μηνών Ίριδα.

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως», είπε ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο του Star.

Διευκρίνισε ότι «ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

Προηγούμενο άρθροΠάσχα: «Χαμός» από κόσμο στα λιμάνια – Μεγάλη έξοδος από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Επόμενο άρθροΚατώτατος μισθός: Επιδόματα ΟΑΕΔ και τριετίες – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε