Αρχική Ν. Αργολίδος Στην Αργολίδα ο Περιφερειάρχης: Υπογραφή συμβάσεων και συνεργασία με στελέχη της Π.Ε.

Στην Αργολίδα ο Περιφερειάρχης: Υπογραφή συμβάσεων και συνεργασία με στελέχη της Π.Ε.

Δύο προγραμματικές συμβάσεις και δύο συμφωνητικά έργων στην Αργολίδα υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τρίτη 12 Απριλίου, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στο Ναύπλιο.

Ο περιφερειάρχης είχε εξ άλλου, συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζο, καθώς και τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μαντζούνη, όπως και με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Οι δύο προγραμματικές συμβάσεις που υπέγραψε ο Π. Νίκας αφορούν, η πρώτη -μεταξύ της Περιφέρειας και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών- την αντιμετώπιση της προσυλλεκτικής κηλίδωσης (rind breakdown) των μανταρινιών στην ποικιλία κλημεντίνη και η δεύτερη -μεταξύ της Περιφέρειας και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΕ ΟΤΑ- την διόρθωση των κτηματολογικών στοιχείων για την απαλλοτρίωση των δρόμων Τίρυνθα – Αγία Ελεούσα και Λευκάκια – Δρέπανο.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε δύο συμβάσεις έργου, μία με αντικείμενο τον καθαρισμό των πρανών στο οδικό δίκτυ της Αργολίδας και μία ακόμα με αντικείμενο την προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας.

Προηγούμενο άρθροNέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Eργοληπτών Eγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Κορινθίας (video)
Επόμενο άρθροΤρίπολη: Περισσότεροι από 120 μαθητές της Γ’ Λυκείου «Έζησαν μια μέρα σαν φοιτητές» (video)