Αρχική Eπικαιρότητα Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έγινε 4 ετών!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έγινε 4 ετών!

Πολύ ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ, του οποίου η περιπέτεια συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και όλο το πανελλήνιο έγινε μια γροθιά για να σταθεί στο πλευρό του λιλιπούτειου μαχητή.

ΕΓΙΝΕ 4 ΕΤΩΝ

Ο μικρούλης γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του. Πλέον στέκεται στα πόδια του και έσβησε τα κεράκια από την τούρτα που του ετοίμασαν οι γονείς του.

Ο μικρός μας γιόρτασε τα γενέθλιά του με κέφι και χαρά!!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, την αγάπη σας και τη συνεχή στήριξη σας!!! Χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ!! Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και όμορφες στιγμές!!!” ήταν τα λόγια των γονιών του που συνόδευσαν το video

Ο μικρούλης βγήκε νικητής στην μεγάλη του μάχη για ζωή και αυτή η νέα ανάρτηση από τα γενέθλιά του μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο τον βοήθησε η θεραπεία!!!

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Η περιπέτειά του συγκλόνισε εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του μικρούλη προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της θεραπείας.

Χάρη στη θεραπεία που έκανε στη Βοστόνη, το αγγελούδι κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου συνεχίζει τις θεραπείες και τη χορήγηση φαρμάκων.

«Μιλάμε για ένα θαύμα, για μια πάθηση που σε καθηλώνει στο κρεβάτι, δεν μιλάμε για μια πάθηση που απλά δεν περπατάς. Εχεις αναπνευστικά προβλήματα, δεν μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι και να σηκώσεις τα χεράκια σου. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα» είχε πει ο πατέρας του παιδιού, όταν είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Να είσαι πάντα καλά και χαμογελαστός μικρέ μας!