Αρχική Ν. Αρκαδίας Αραχωβίτης για λίμνη Τάκα: “Ενώ υπεγράφη το έργο το 2019 από τον...

Αραχωβίτης για λίμνη Τάκα: “Ενώ υπεγράφη το έργο το 2019 από τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν έχει ξεκινήσει το έργο” (video)

Συναντήσεις με αγρότες, συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών και εκδήλωση για τα αγροτικά είχε τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις περιοχές των Δήμων Τρίπολης και Βόρειας Κυνουρίας, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το Σταύρο Αραχωβίτη, Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλευτή Λακωνίας.

Ο κύριος Αραχωβίτης πραγματοποίησε αυτοψία, μεταξύ άλλων, στην λίμνη Τάκα συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας αλλά και προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Τεγέας.

Ο κ. Αραχωβίτης υπογράμμισε πως μετά από τρία χρόνια, μετά από τρεις υπουργούς αγροτικής ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ξεκινήσει το έργο στην λίμνη Τάκα, το οποίο το 2019 υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επισήμανε πως η κυβέρνηση της νέας Δημοκρατίας έχει κλείσει τον κύκλο της και ότι θα ήταν το καλύτερο για τον τόπο μας να γίνουν εκλογές όσο το δυνατόν συντομότερα.

Την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το αρδευτικό έργο στην λίμνη Τάκα, ένα έργο που θα βοηθούσε πολύ τους παραγωγούς και αγρότες της περιοχής, εξέφρασαν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της Τεγέας.

Τέλος, να σημειώσουμε πως στις επτά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα το παρόν και το μέλλον των αγροτών στα Κάτω Δολιανά της Βόρειας Κυνουρίας.