Αρχική Eπικαιρότητα Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εντολή για ανάκτηση του tablet που βρίσκεται...

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εντολή για ανάκτηση του tablet που βρίσκεται στον τάφο της Τζωρτζίνας

Στη συνέχεια θα παραδοθεί για έλεγχο  στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας

Με στόχο να αξιοποιηθεί κάθε στοιχείο που μπορεί να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας η 18η τακτική ανακρίτρια που διεξάγει την έρευνα έδωσε εντολή για να ανασυρθεί από τον τάφο του παιδιού το tablet που είχε τοποθετηθεί μαζί του.

Μάλιστα, η ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής από τον τάφο του παιδιού αναμένεται να γίνει άμεσα. Εν συνεχεία, το tablet θα παραδοθεί για έλεγχο στις αρμόδιες αρχές και συγκεκριμένα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.

Ο δρόμος για την συγκεκριμένη ανακριτική πράξη άνοιξε όταν στο γραφείο της κ. Σαλάππα εμφανίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης και κατέθεσε ότι η συγκεκριμένη συσκευή είχε ταφεί με το παιδί, κατόπιν επιθυμίας της μητέρας του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και μετά την απολογία της στην ανακρίτρια κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.