Αρχική Ν. Κορινθίας Νίκος Ταγαράς: Εγκρίθηκαν 132.852 € (πλέον ΦΠΑ) για την υπογειοποίηση του εναέριου...

Νίκος Ταγαράς: Εγκρίθηκαν 132.852 € (πλέον ΦΠΑ) για την υπογειοποίηση του εναέριου δικτύου ρεύματος στο Δερβένι

«Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνω ότι εγκρίθηκε η πίστωση 132.852,67 € από τον ΔΕΔΔΗΕ για την υπογειοποίηση του εναέριου δικτύου ρεύματος στον κεντρικό δρόμο στο Δερβένι.

Το έργο της υπογειοποίησης θα υλοποιηθεί τον Σεπτέμβριο με κεφάλαια από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Οι υπογειοποιήσεις του δικτύου διανομής αναμένεται να συντελέσουν καθοριστικά στην ασφάλεια της κυκλοφορίας των διερχόμενων πεζών και οχημάτων».

Προηγούμενο άρθροΕΦΕΤ: Ανακαλεί νοθευμένο γνωστό ελαιόλαδο (φωτο)
Επόμενο άρθροΚώστας Τζιούμης: «Φτιάχνουμε πεζοδρόμια που εξυπηρετούν περισσότερους ανθρώπους, δεν λειτουργούμε ρουσφετολογικά»