Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: «Ο οινοτουρισμός έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στον Δήμο Τρίπολης»

Κώστας Τζιούμης: «Ο οινοτουρισμός έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στον Δήμο Τρίπολης»

Πραγματοποιήθηκε τo 3o συνέδριο οινοτουρισμού, το οποίο συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ.
Το Σάββατο (2/4/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο Κτήμα Τσέλεπου, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του συνεδρίου όπου παρευρέθησαν η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Ζαχαράκη, οι πρέσβεις του Ισραήλ και της Μολδαβίας και πλήθος δημοσιογράφων, εξειδικευμένων στα θέματα οινοτουρισμού.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος σημειώνει: «Η περιοχή μας, η Μαντινεία, είναι άρρηκτα συνδεμένη με το Μοσχοφίλερο το οποίο αποτελεί προϊόν «ΠΟΠ».
Τα κρασιά από το Μοσχοφίλερο είναι αναγνωρίσιμα από τους οινόφιλους, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός χώρας.
Στον Δήμο Τρίπολης στηρίζουμε την ανάπτυξη του οινοτουρισμού και προς αυτή την κατεύθυνση είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τα κτήματα και τα οινοποιία στην περιοχή μας είναι επισκέψιμα και προσελκύουν νέους τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο οινοτουρισμός έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και μπορεί να αυξήσει σημαντικά την τουριστική ροή στον Δήμο Τρίπολης. Εμείς θα είμαστε αρωγοί, με όλες μας τις δυνάμεις, προς αυτή την κατεύθυνση.»

Προηγούμενο άρθροΤα Ζώδια Σήμερα από την Εναλλακτική Παιδεία
Επόμενο άρθροΑυτό το 3χρονο αγοράκι το ψάχνει όλη η Ευρώπη