Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, θα καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Δευτέρας αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, φέρεται ότι θα καταθέσει αύριο, Δευτέρα, αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί μετά τη σύλληψή της.

“Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά”, δήλωσε την Κυριακή στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» η Ρούλα Πισπιρίγκου, στρέφοντας τα βέλη της προς τον σύζυγό της και απαντώντας στις δηλώσεις που εκείνος έκανε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση. Όπως ανέφερε η Πισπιρίγκου, με τον Δασκαλάκη δεν είχαν κοινές απόψεις για τους θανάτους των παιδιών τους.

«Θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΑΝΤ1 και βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που ανέφερε σε συνέντευξή του πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για τις σε βάρος της κατηγορίες.