Αρχική Χωρίς κατηγορία Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2022 από την Εναλλακτική Παιδεία

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2022 από την Εναλλακτική Παιδεία

Ο 4ος μήνας του χρόνου έχει πολλά να σας πει κι σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος!

Έρχεται αυτό το μαγικό Σύμπαν και σάς προσφέρει απλόχερα όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις εναρκτήριες ενέργειες και μία ενέργεια κορύφωσης ή ολοκλήρωσης (ε, ας υπάρχει και κάτι να κρατάει τις ισορροπίες!). Την ίδια στιγμή, ο Απρίλιος δεν έχει κανέναν πλανήτη ανάδρομο, έως την προτελευταία ημέρα του (άρα όλες οι δράσεις είναι προς τα έξω!) Είναι δυνατόν να μην έχετε έναν κινητικό μήνα, σε όποιο ζώδιο και να ανήκετε;

Τρία φεγγάρια έχει αυτός ο μήνας:

  • 1/4 Νέα Σελήνη στις 11° του Κριού
  • 16/4 Πανσέληνος στις 26° του άξονα Κριού-Ζυγού
  • 30/4 Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στις 10° του Ταύρου

καθώς και δύο ολοκαίνουριους συνοδικούς κύκλους:

  • 5/4 η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 22° του Υδροχόου, μία σύνοδος της απόλυτης δομής-πρακτικότητας-ύλης και
  • 12/4 η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 23° των Ιχθύων, μία σύνοδος του απόλυτου χάους-πνευματικότητας-μη ορίων!

Μέσα σε όλα, έχουμε και τον Ερμή να κόβει βόλτες από τον Κριό έως τους Διδύμους, καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα, δίνοντας φιλάκια σε όλους τους πλανήτες, με ευνοϊκές όψεις στο πέρασμά του, αλλά τρώγοντας και κάτι ψιλές από τα τετράγωνά του με Πλούτωνα και Κρόνο στις 10/4 και 24/4 αντίστοιχα! Τουλάχιστον νοητικά και επικοινωνιακά, δε θα πλήξουμε μέσα στον Απρίλιο. Κατά έναν ιδιαίτερο (και όχι τυχαίο, καθώς τίποτα δεν είναι τυχαίο στο Σύμπαν) τρόπο, επικρατεί μια διαδοχικότητα στις πλανητικές επιρροές αυτού του μήνα, και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να σας χαρίσω έξι μοναδικές ιστορίες!

Ας τις δούμε αναλυτικά:

Κριός

Οι νέες αρχές για εσάς ξεκινούν σε πρακτικό επίπεδο από τον τομέα των ομάδων που ανήκετε (σε οποιοδήποτε πλαίσιο), των φιλικών συναναστροφών σας, των οικονομικών της δικής σας επιχείρησης αλλά και των ευρύτερων στόχων κι επιθυμιών της ζωής σας. Δεν θα λείψουν τα εμπόδια, ούτε ο δρόμος θα είναι εύκολος αν δεν έχετε ήδη εργαστεί για αυτό, όμως αν εκμεταλλευτείτε το δώρο της υπομονής, της πνευματικότητας και της διαίσθησης που σας προσφέρεται απλόχερα αυτόν τον μήνα, αν το χρησιμοποιήσετε με σύνεση και διάκριση, τότε η υλοποίηση του νέου εαυτού που έχετε στα σκαριά, θα σας αποζημιώσει. Το κλείσιμο κύκλων σε γάμους, σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες είναι μέρος της διαδρομής σας, όμως προσπαθήστε να αντισταθείτε στον θυμό, τη χειριστική συμπεριφορά και τις εμμονές. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα σάς καλεί, ίσως και με απότομο τρόπο, να προστατεύσετε τα αποκτήματά σας (υλικά και ηθικά) κρατώντας αυτά που πραγματικά έχετε ανάγκη για τη συνέχεια της ζωής σας!

Ταύρος

Πας τώρα στον Ταύρο να του πειράξεις τα επαγγελματικά του; Το λιγότερο θα σε στείλει έξω από την αρένα! Αυτός όμως θα είναι ένας Ταύρος που δεν διαβάζει τις προβλέψεις του μήνα και δεν έχει ιδέα πώς να τις διαχειριστεί. Ναι, θα έχετε και νεύρα, κι ένταση, και δυσκολία και άρνηση, όμως οι ενέργειες επιτάσσουν αλλαγές κι ευέλικτη αντιμετώπιση, έχοντας βοήθεια από την αγάπη και την προσφορά των φίλων ή των κύκλων που ανήκετε. Πολύ βαθιά και ψυχολογική η νέα Σελήνη για εσάς στην αρχή του μήνα, γιατί έχει σκοπό και στόχο να αλλάξει το ‘είναι’ σας στο τέλος του (και όχι απαραίτητα με προβλεπόμενο τρόπο). Ξέρω ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί κάποιος να σάς ζητήσει, όμως το να αφεθείτε στη ροή των γεγονότων αυτή τη στιγμή είναι λυτρωτικό και θα σας απαλλάξει από περιττές αντιστάσεις, κόπο κι εντάσεις!

Δίδυμοι

Δίδυμε! Να σου πω ένα ανέκδοτο;; Θα σταματήσεις τα ταξίδια για λίγο…Καλά, μια πλάκα έκανα! Ή μπορεί και όχι. Δυσκολίες στα ταξίδια, στις σπουδές, στις μετακινήσεις, στα νομικά θέματα, λίγο παραπάνω φανατισμός και αδιαλλαξία είναι οι προκλήσεις σας για αυτόν το μήνα, όμως υπάρχουν επιβοηθήσεις που έρχονται και από εσάς και από τους άλλους. Τα επαγγελματικά σας, η καριέρα σας ή η κοινωνική σας εικόνα βρίσκονται στα όρια της εξιδανίκευσης ή των απόλυτων προσδοκιών, ενώ η πρώτη νέα Σελήνη σάς καλεί στο άνοιγμα του κύκλου σας, σε συσχέτιση με νέα πρόσωπα ή ομάδες ή και σε επαναδιατύπωση των στόχων σας. Πώς θα γίνει να πραγματοποιηθούν τα ανωτέρω, χωρίς να έχετε τα μυαλά πάνω από το κεφάλι (πόσο ασυνήθιστο για εσάς!), αλλά και χωρίς να πέσετε ψυχολογικά από τα προσωρινά εμπόδια; Γίνεται! Γιατί είστε Δίδυμοι, και όταν συγκεντρωθείτε κάπου, αποβάλλοντας την πολυδιάσπασή σας, καταφέρνετε πολλά!

Καρκίνος

Από τη μία έχετε (παρατεταμένα) έναν Πλούτωνα απέναντί σας εδώ και πολλά χρόνια που σάς καλεί να αλλάξετε ό,τι νομίζατε ως δεδομένο στον τομέα του γάμου ή των σχέσεών σας με τους σημαντικούς άλλους, και από την άλλη αυτόν το μήνα οι προκλήσεις σας εστιάζονται στις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις (ή περιορισμούς των χρημάτων των συζύγων), σε θέματα υγείας, σε ενίσχυση φόβων και ανασφαλειών ή σε ένα γενικότερο βύθισμα στα εσώψυχά σας. Θα πω ότι συμπάσχω και ότι σάς καταλαβαίνω (Ιχθύς γαρ). Όμως, ταυτόχρονα οι βοήθειες υπάρχουν και είναι μέσα σας! Είναι όλα αυτά που ονειρεύεστε και τα έχετε βάλει σε παύση. Ξεκινήστε νέα πλάνα, οι ιδέες και τα σχέδιά σας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, το ίδιο κι ένα ταξίδι που μπορεί να σάς προσφέρει διέξοδο κι αισιοδοξία. Οι σπουδές που δεν τολμούσατε, ίσως είναι η ώρα να ξεκινήσουν, και όλα αυτά θα συμβάλλουν στο να κάνετε το πρώτο βήμα για μια αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης ή αλλαγής status (επαγγελματικού ή προσωπικού). Μπορεί να επαναξιολογήσετε φιλίες ή στόχους, μπορεί αυτό να γίνει απότομα ή μη αναμενόμενα, αλλά εμπιστευτείτε το συμπαντικό σχέδιο και πάψτε να αφήνετε τους φόβους να ορίζουν τη ζωή σας!

Λέων

Θέλετε να πάρετε μερικά μαθήματα διαχείρισης γάμου, σχέσεων ή συνεργασιών; Ρωτήστε έναν Καρκίνο… Αυτοί τα έχουν κάνει δεύτερο δέρμα! Σε εσάς, είναι πρόσκαιρο. Νεύρα, εντάσεις και μια αίσθηση αδιέξοδου περιγράφει την προκλητική όψη του μήνα για το ζώδιό σας, όμως η ενέργεια του σύμπαντος δεν μάς αφήνει ποτέ ακάλυπτους. Οικονομικές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας, όμως σίγουρα δεν εννοώ τα τυχερά παιχνίδια, ούτε τα υψηλά επενδυτικά ρίσκα (γιατί κάτι τέτοιο μπορεί και να πέρασε από το μυαλό σας!) Δώστε σημασία στην εσωτερική σας φωνή που σάς καλεί να επανεξετάσετε το νόημα της ζωής σας, χαρείτε, διαλογιστείτε, ταξιδέψτε, σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια και θυμηθείτε πως κανένας σύντροφος δεν μπορεί να σάς κάνει να νοιώθετε ολοκληρωμένοι, αν πρώτα από όλα δεν νοιώθετε εσείς καλά μέσα σας!

Παρθένος

Λένε οι προβλέψεις για τους Παρθένους ότι θα εξιδανικεύσουν τη σχέση τους ή τους συνεργάτες τους…Ποιοι; Οι Παρθένοι! Που τους λες για Ποσειδώνιες ενέργειες κι εκείνοι συνεχίζουν να ξεσκονίζουν, αγνοώντας σε επιδεικτικά! Ε, ναι λοιπόν! Μπορεί και να τον συναντήσεις αυτόν τον σύντροφο που θα σου πάρει τα μυαλά, και μπορεί και να σε κάνει να αλλάξεις παντελώς την καθημερινότητά σου, να τη βρίσκεις πια κουραστική, να θες να αλλάξεις δουλειά, να νοιώσεις σωματική κόπωση ή κατάπτωση, και μέσα σ’ όλα, να νοιώσεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τον σκοπό της ζωής σου ή να αλλάξεις απότομα ό,τι πίστευες μέχρι τώρα. Σου προτείνω να μην πάψεις να λειτουργείς τη λογική σου και να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς όχι μόνιμα, αλλά με μέτρο, για να αφήσεις χώρο στα συναισθήματα να λάβουν τη βαρύτητα που τούς αρμόζει!

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, τον Απρίλιο θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα σχέσεων. Θα δώσετε έμφαση στις προσωπικές, στις φιλικές αλλά και στις επαγγελματικές σας επαφές.  Η Νέα Σελήνη που θα γίνει, την πρώτη του μήνα στο ζώδιο του Κριού, θα φέρει ενάρξεις. Θα κάνετε γνωριμίες, θα φλερτάρετε και θα ασχοληθείτε με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Ο Ερμής συμμετέχει σε αυτή την νέα σελήνη, βοηθώντας στην επικοινωνία και στην λήψη αποφάσεων. Αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο, στις 2 Απριλίου όπου κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο.

Μια αρκετά πιεστική όψη, έρχεται στις 4 του μήνα. Ο Άρης θα βρεθεί δίπλα στον Κρόνο. Οι γεννημένοι 14, 15 και 16 Οκτώβριου, θα πάρετε αυτή την όψη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας. Θα δραστηριοποιηθείτε, θα αφοσιωθείτε στους στόχους σας και θα ελέγξετε καλύτερα τις κινήσεις σας. Στις 7 και στις 8, ο Ερμής κάνοντας όψη εξαγώνου με τον Κρόνο και τον Άρη, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε διάφορες υποθέσεις, κυρίως γραφειοκρατικού χαρακτήρα.
Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, στις 10 του μήνα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα υπάρξουν εντάσεις, υπονόμευση και συκοφαντίες. Άρα να έχετε το νου σας σε ότι ακούτε από συνεργάτες, τον/την σύντροφο, αλλά και τα άτομα τις οικογενείας σας.

Στις 16 Απριλίου, έχουμε την πανσέληνο του μήνα, στον άξονα Κριού – Ζυγού. Καλείστε, κυρίως οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που αφορούν στις σχέσεις. Είναι καιρός να ολοκληρωθούν κύκλοι, που αφορούν εσάς και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Γάμοι ή συνεταιρισμοί, που δεν προχωρούν όπως εσείς θα θέλατε, θα διαταραχθούν και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Ο Ερμής θα κάνει όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη στις 17. Άνεση στην επικοινωνία και γνωριμίες, θα έχουν οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου. Στις 18 ο Ερμής θα βρεθεί δίπλα στον Ουρανό, η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ήλιος τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα ξεκαθαρίσετε υποθέσεις σχέσεων και ίσως δώσετε και ένα οριστικό τέλος.

Προς το τέλος του μήνα, στις 28, ο Έρμης θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα μπείτε σε διαδικασία έρευνας και βαθιάς σκέψης για ότι έχει να κάνει με κληρονομικά, εφορίες και τράπεζες. Ο μήνας κλείνει με Νέα Σελήνη – έκλειψη, στις 30 Απριλίου, στο ζώδιο του Ταύρου. Θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα χρήματα και η περιουσία σας. Τράπεζες, εφορίες, κληρονομικά και δημόσια ταμεία θα είναι στο προσκήνιο. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί καθώς η συμμετοχή του Ουρανού φέρνει, ξαφνικά και απρόοπτα γεγονότα.

Σκορπιός

Τον Απρίλιο, εσείς οι Σκορπιοί θα ασχοληθείτε με ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την καθημερινή εργασία, την υγεία σας , τον εσωτερικό σας κόσμο και το υποσυνείδητο σας. Επίσης, δεν θα λείψουν θέματα που αφορούν στην οικογένεια, στο σπίτι άλλα και στις σχέσεις σας.
Την 1η του μήνα έχουμε την νέα σελήνη, που θα γίνει στο ζώδιο του Κριού. Θα έχετε μια έντονη καθημερινότητα και θα θελήσετε να κάνετε νέα πράγματα, σε σχέση με την δουλεία σας. θα ασχοληθείτε με την υγεία σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα μπείτε σε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Στις 2, ο Ήλιος με τον Έρμη, βοηθούν ακόμη περισσότερο με τα παραπάνω, καθώς θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις με σκοπό την προώθηση της δουλειάς σας.

Οι γεννημένοι 13,14 και 15 Νοεμβρίου, στις 4 του μήνα, με την σύνοδο Άρη και του Κρόνου, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας. Στις 7 και στις 8, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και στη συνέχεια με τον Άρη. θα σας βοηθήσουν, στην οργάνωση και τακτοποίηση πρακτικών και γραφειοκρατικών θεμάτων, γρήγορα και με αποφασιστικότητα. Ο Ήλιος κάνοντας εξάγωνο με τον Κρόνο στις 12 του μήνα, σας κάνει πιο ώριμους και υπευθύνους.

Στις 16 Απριλίου, η πανσέληνος που θα γίνει στον άξονα Κριού- ζυγού, θα είναι αρκετά έντονη και δύσκολη. Θα ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά, άλλα και την καθημερινότητα σας. Επίσης, επηρεάζει ότι σχετίζετε με την υγεία, είτε σωματική είτε ψυχική.
Ο Ερμής στις 17 του μήνα, θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη και στις 18 σύνοδο με τον Ουρανό. Επίσης στις 18 και η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου, με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι 3,4,5 και 6 Νοεμβρίου, θα έχετε ξαφνικές γνωριμίες, νέα, πρωτότυπες ιδέες και κεραυνοβόλους έρωτες.

Στις 24, ο Έρμης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι 14,25 και 16 Νοεμβρίου, θα έχετε δυσκολίες στην επικοινωνία και έλλειψη κατανόησης, από συνεργάτες και άτομα τις οικογενείας σας.
Από τις 25 και μετά ο Έρμης κάνει εξάγωνα με τον Ποσειδώνα και τον Δία, ενώ στις 28 κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε αισιόδοξοι, ρομαντικοί και θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Επίσης, θα είστε παρατηρητικοί και ίσως μάθετε από τον περίγυρο σας, πληροφορίες για τους συνεργάτες σας, που θα είναι βοηθητικές.

Τέλος, 30 του μήνα, έχουμε νέα σελήνη με έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας και κυρίως τους γεννημένους, 1,2 και 3 Νοεμβρίου. Καλό θα ήταν να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες ή τον/ την σύντροφο σας. θα έχετε ξαφνικές αλλαγές στο κομμάτι των σχέσεων σας και θα δώσετε έμφαση και στο κομμάτι των ερωτικών σας. Ο Ουρανός που συμμετέχει ενεργά σε αυτή την έκλειψη, κάνει την επανάσταση του, φέρνοντας αναστάτωση.

Τοξότης

Τον Απρίλιο, εσάς τους Τοξότες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα ερωτικά, τα παιδιά και τα δημιουργικά σας σχέδια. Πολύ σημαντικό ρόλο θα έχουν και οι φίλιες καθώς επίσης και η ανάγκη σας να αξιολογήσετε τις μέχρι τώρα επενδύσεις σας. Την πρώτη του μήνα η νέα σελήνη, θα γίνει στον Κριό και στον 5ο φυσικό σας οίκο. θα θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Θα ασχοληθείτε πολύ με τα παιδιά σας, θα βρείτε τον εαυτό σας και θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ένα πλάνο, με σκοπό κάποια από τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα. Ο Ερμής βοήθα σε όλο αυτό, μιας και φέρνει συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους.

Από τις 4 έως και 8 του μήνα, θα έχετε κάποιες μικρές μετακινήσεις και κοντινά ταξιδάκια, κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Θα τακτοποιήσετε και θα οργανώσετε γραφειοκρατικά θέματα και θα έρθετε σε επικοινωνία με αδέλφια, ξαδέλφια κλπ. Στις 16 του Απριλίου, θα γίνει η πανσέληνος στον άξονα Κριού- Ζυγού. Θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο, θέματα που αφορούν στα σχέδια, στα παιδιά και στις φίλιες. θα πάρετε κάποιες αποφάσεις κάνοντας τις αλλαγές σας.

Η Αφροδίτη, στις 17 θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Ερμή και στις 18 με τον Ουρανό. Παράλληλα, ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι, 4,5 και 6 Δεκεμβρίου, θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία και όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας. Απρόσμενες συναντήσεις και ξαφνικές αλλαγές, με σκοπό την ανανέωση, θα έχετε κάποιοι από εσάς στον εργασιακό σας χώρο. Από τις 25 και μετά, οι όψεις που κάνει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα και τον Δία είναι πολύ βοηθητικές. Θα έχετε ευκολίες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα είστε πιο αισιόδοξοι, ρομαντικοί και θα έχετε καλές και συμφέρουσες ιδέες.

Τέλος, 30 του μήνα, θα έχουμε νέα σελήνη και έκλειψη, στο ζώδιο του Ταύρου. Επηρεάζει πολύ τα ζώδια του σταθερού σταυρού και όχι εσάς, όμως πάντα μια έκλειψη φέρνει γεγονότα, έστω και μικρά σε όλους. Εσάς, σας επηρεάζει στο κομμάτι της καθημερινής σας εργασίας, όπου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή αλλαγές. Επίσης να προσέξετε και τα θέματα υγείας και διατροφής.

Αιγόκερως

Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας, όπου τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο, θα είναι το σπίτι και η οικογένεια. Φυσικά, δεν θα λείψει το ενδιαφέρον τόσο για την καριέρα, όσο και για τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη θα γίνει την πρώτη του μήνα, στο ζώδιο του Κριού. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς και κυρίως για τους γεννημένους αρχές Ιανουαρίου, να κάνετε νέες ενάρξεις. Αυτές, αφορούν σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι και στην οικογένεια σας γενικότερα. Θα έχετε νέες ιδέες, θα πάρετε πρωτοβουλίες, αποφάσεις και ίσως αν εκκρεμούν θέματα, γραφειοκρατικού χαρακτήρα, να αρχίσουν να προχωρούν. Ο Ερμής, βοήθα σε όλο αυτό με την συμμέτοχη του, κάνοντας την νέα σελήνη επικοινωνιακή και δραστήρια.

Από τις 4 έως και τις 9, θα σας απασχολήσει και το κομμάτι των οικονομικών σας. Ίσως θέλετε να ξοδέψετε για σπίτι ή για το σπίτι σας. θα μπορέσετε να οργανώσετε και να ταχτοποιήσετε πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα γρήγορα και έξυπνα. Στις 16 θα γίνει η πανσέληνος, στον άξονα Κριού –ζυγού. Είναι μια περίεργη πανσέληνος όπου θα φέρει, για εσάς, θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα αλλά και τις σχέσεις με του γονείς και τους προϊσταμένους σας. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις και να είστε θετικοί στις ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να έρθουν.

Ο Ερμής στις 17, κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη και στις 18 σύνοδο, με τον Ουρανό. Παράλληλα, στις 18 η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου, θα κάνετε γνωριμίες, φιλικές και ερωτικές, συναντήσεις, θα ανανεωθείτε και θα έχετε πρωτότυπες ιδέες. Από 25 και μετά λόγω των θετικών όψεων του Ερμή, προς τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Πλούτωνα οι μέρες θα είναι πιο καλές για εσάς. Θα είστε αισιόδοξοι, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και θα υπάρχει ευκολία στο να διευθετήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Ίσως, κάποιοι από εσάς να κάνετε κάποια συμφέρουσα αγορά ή ένα κοντινό ταξιδάκι.

Τέλος, στις 30 Απριλίου, θα γίνει νέα σελήνη, όπου θα συνοδεύετε από έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Γενικά δεν θα είναι ένα εύκολο νέο φεγγάρι, αλλά σε εσάς θα έχει μια πιο θετική ροή, μιας και τριγωνίζει τον Ήλιο σας. Ξεκίνα ένα διάστημα που θέλετε να δημιουργήσετε, να χαρείτε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και να ερωτευτείτε. Βεβαία, μην ξεχνάμε την έκλειψη όπου μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να τελειώσετε κάποια πράγματα, για να έρθουν τα καινούργια.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι, τον Απρίλιο θα ασχοληθείτε με το πώς να διευρύνετε τις γνώσεις σας, ενισχύοντας το πνευματικό σας επίπεδο. Επίσης, ταξίδια και επαφές με συγγενείς και ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό θα είναι έντονα, καθώς και θέματα που φορούν στο σπίτι και στην οικογένεια. Την 1η του μήνα, θα έχουμε και το νέο φεγγάρι του Απριλίου. Πολλοί από εσάς θα κανονίσετε κάποιο κοντινό ταξιδάκι. Η επιθυμία σας για γνώση, ίσως σας σπρώξει σε ένα νέο ξεκίνημα σπουδών. Επίσης, δεν θα λείψουν οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα και τον γειτονικό σας περίγυρο.

Στις 4 του μήνα, ο Άρης θα κάνει όψη συνόδου με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Οι γεννημένοι 10,11 και 12 Φεβρουαρίου, παρόλη την πίεση που αισθάνεστε, θα δραστηριοποιηθείτε και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θα αφορούν εσάς. Στην συνέχεια 7 και 8 του μήνα, θα κάνει εξάγωνα και με τον Κρόνο, άλλα και τον Άρη. Εκεί θα μπορέσετε, να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε προσωπικά σας θέματα. Θα είστε δραστήριοι, γρήγοροι και δυναμικοί. Η Πανσέληνος του μήνα, θα γίνει στις 16, στον άξονα Κριού –ζυγού. Έρχονται πάλι πίσω θέματα, που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και την σχέση σας με αδέλφια, ξαδέλφια και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Επίσης, θα προσέξετε ότι έχει να κάνει με το μεταφορικό σας μέσο και την οδήγηση. Τέλος, θα επανέλθουν και θέματα σπουδών ή επαφών με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό.

Στις 17 η Αφροδίτη, θα κάνει εξάγωνο με τον Ερμή, φέρνοντας θετικά νέα για τα οικονομικά σας. Αντίθετα στις 18 και 19 του μήνα, οι γεννημένοι 1,2 και 3 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα. Ίσως κάνετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι σας ή έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα της οικογενείας σας. Ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 24 του μήνα. Οι γεννημένοι 11,12 και 13 Φεβρουαρίου, θα δυσκολευτείτε αρκετά στην επικοινωνία με άτομα της οικογενείας σας. Επίσης μπορεί να υπάρξουν και κάποιες, ζημιές που έχουν να κάνουν με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σπιτιού σας. Από τις 25 έως και τις 28, θα υπάρξει ένα πιο καλό κλίμα, για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Ο Ερμής θα κάνει εξάγωνα, με τον Ποσειδώνα και το Δία, ενώ με τον Πλούτωνα θα κάνει τρίγωνο. Θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα έχετε θετικές εξελίξεις στα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και τα οικονομικά.

Ο μήνας κλείνει, με μία νέα σελήνη, που την συνοδεύει έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σας αφορά ιδιαίτερα, μιας και σας επηρεάζει πολύ. Δεν θα είναι εύκολη και θα υπάρξουν εντάσεις και αναστάτωση. Οι γεννημένοι 29,30 και 31 Ιανουαρίου, να προσέξετε και πάλι τα οικογενειακά σας θέματα και τα θέματα σπιτιού, τις καθυστερήσεις, τα νεύρα και την οικονομική χασούρα.

Ιχθύες

Τον Απρίλιο, εσάς τους Ιχθύες, θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν κυρίως στον οικονομικό σας τομέα. Τα υλικά σας αποκτήματα, πως θα βρείτε νέους πόρους εισοδήματος και γενικά τράπεζες, δάνεια κλπ. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου, θα γίνει την 1η του μήνα. Θα προσπαθήσετε, να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας με σκοπό να αισθανθείτε οικονομική ασφάλεια. Μπαίνετε σε μία διαδικασία να δείτε τι σας λείπει, από αυτά που ονειρεύεστε και επιθυμείτε, αξιολογώντας τις ευκαιρίες.

Από τις 4 έως και τις 9 του μήνα, ο Ερμής, ο Άρης και ο Κρόνος συναντιούνται κάνοντας θετικές όψεις μεταξύ τους. Όμως εσάς σας επηρεάζουν αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι.            Αισθάνεστε πίεση, σε ό,τι αφορά στα σχέδια σας και αυτό σας στρεσάρει αρκετά. Στις 16 θα έχουμε πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού. Είναι η ώρα που κάνετε τον οικονομικό σας απολογισμό. Τα δικά σας χρήματα, τα χρήματα των άλλων, τα περιουσιακά, οι κληρονομιές, οι τράπεζες κλπ. είναι και αυτά που θα σας απασχολήσουν.

Ο Ερμής στις 17 του μήνα, θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη, που βρίσκετε στο ζώδιο σας. Θα είναι μια ωραία ήμερα επικοινωνιακά και θα μπορέσετε να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ο Άρης έχει μπει και αυτός με την σειρά του στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο δυναμικούς και αποφασιστικούς. Στις 18 ο Ερμής συναντά τον Ουρανό, στον 3ο φυσικό σας οίκο. Απρόσμενες συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα , ξαφνικές ιδέες, ακόμα και ένα ξαφνικό ταξιδάκι θα μπορούσε να σας έρθει. Παράλληλα, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας σας νέους κεραυνοβόλους έρωτες, αλλαγές στην εμφάνιση σας και γνωριμίες γενικότερα.

Στις 25 ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 27 με τον Δία, ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα βρείτε την αισιοδοξία σας, τον ρομαντισμό σας, θα είστε τυχεροί και θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Τέλος, ο μήνας κλείνει στις 30 του μήνα, με νέα σελήνη και έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Δεν σας αφορά άμεσα, αλλά θα σας απασχολήσουν θέματα που θα έχουν να κάνουν με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες, το μεταφορικό σας μέσο, κάποιο κοντινό ταξίδι και με τον τρόπο επικοινωνίας σας γενικότερα.

astroteam.gr