Αρχική Eπικαιρότητα Πληροφορία «βόμβα» για Πισπιρίγκου – «Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας»

Πληροφορία «βόμβα» για Πισπιρίγκου – «Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας»

Το θρίλερ της Πάτρας συνεχίζεται, με μία νέα πληροφορία – «βόμβα» για την 9χρονη Τζωρτζίνα να έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας και να κάνει λόγο για κακοποίησή της το 2014. Οι γονείς είχαν ισχυριστεί ότι «όλα είναι κακοήθειες» και η έρευνα είχε σταματήσει. Ειδικότερα, τη νέα σοκαριστική πληροφορία μετέδωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, τον Οκτώβριο του 2014 όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ένος έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίησή της. Ο εν λόγω Οργανισμός τότε είχε απευθυνθεί στον δήμο της Πάτρας και έτσι ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας.

Οι δύο γονείς είχαν υποστηρίξει σχετικά πως όλα αυτά «ήταν κακοήθειες» και η έρευνα είχε σταματήσει. Μάλιστα, το μικρό παιδί δεν είχε εξεταστεί καν από ιατροδικαστή.

Οι εννιά απόπειρες κατά της Τζωρτζίνας

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., υπενθύμισε στο ethnos.gr, ένα περιστατικό που στην πορεία των ερευνών εκτιμήθηκε ως απόπειρα ανθρωποκτονίας πιθανότατα, πιθανότατα με κεταμίνη. Μια απόπειρα που σχεδόν πέτυχε.

«Ξέραμε ότι το παιδί είχε πεθάνει δύο φορές και όχι μία. Η πρώτη φορά ήταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας στις 11 Απριλίου του 2021. Παρούσα και μόνη με το παιδί ήταν η μητέρα της. Κανείς άλλος δεν βρισκόταν στο δωμάτιο, παρά μόνον η Ρούλα Πισπιρίγκου. Όταν κλήθηκαν οι γιατροί η Τζωρτζίνα ήταν νεκρή. Της έκαναν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση για πάνω από 50 λεπτά. Το παιδί επέζησε, όμως, είχε υποστεί υποξική – ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια. Μέχρι τότε μιλούσαμε για ένα υγιές παιδί που έσφυζε από ζωή. Μετά από αυτό η Τζωρτζίνα ξύπνησε αλλά ήρθε ξανά στη ζωή ως τετραπληγική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός. Οι συνολικές απόπειρες δολοφονίας της εννιάχρονης, όπως αναλύονται στη δικογραφία, ανέρχονται στις 9.

Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς, που μιλούν στο ethnos.gr διατηρώντας την ανωνυμία τους, οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου χωρίς την κατάθεσή της, χωρίς την ομολογία της με αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος της.