Αρχική Ν. Κορινθίας Νίκος Ταγαράς: Η διεθνής διάκριση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Θεοδώρων μας...

Νίκος Ταγαράς: Η διεθνής διάκριση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Θεοδώρων μας εμπνέει όλους

«Η είδηση ότι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων έλαβε το 1ο βραβείο στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» ο οποίος τελεί Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, μας εμπνέει όλους, μας συγκινεί και μας κάνει υπερήφανους. 

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να συγχαρώ τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης, τους γονείς τους που μεγαλώνουν τόσο σπουδαία παιδιά και φυσικά τους εξαίρετους εκπαιδευτικούς μας που αποδεικνύουν ότι  κάνουν λειτούργημα, τη δασκάλα τους Ευγενία Μποζίκα και τη διευθύντρια του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, Θεώνη Μαυροματίδου.

Οι μαθητές του ΣΤ1 διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό μέσα από 279 σχολεία όλων των βαθμίδων σε Ελλάδα, Κύπρο και ελληνική Ομογένεια. Αρίστευσαν και κατέκτησαν το πρώτο βραβείο μέσα από  1.456 μαθητικές δημιουργίες. 

Διάβασα με συγκίνηση το διήγημα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων  «Ένα πετραδάκι για την Κύπρο. Αυτό το  διήγημα αξίζει να διαβαστεί από όλους μας, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων».

Προηγούμενο άρθροΠαρουσία εισαγγελέα, έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι της Πισπιρίγκου στην Πάτρα
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση του Δημάρχου Κορινθίων στον ΑΟΣΑΚ – Αρδεύονται Άσσος, Λέχαιο, Περιγιάλι, Αρχαία Κόρινθος (video)