Αρχική Eπικαιρότητα ΕΛΑΣ για Πισπιρίγκου: Εξετάστηκε από ιατροδικαστή, δεν προέκυψε τραυματισμός της

ΕΛΑΣ για Πισπιρίγκου: Εξετάστηκε από ιατροδικαστή, δεν προέκυψε τραυματισμός της

Διαψεύδει η ΕΛΑΣ ότι αστυνομικοί βιαιοπράγησαν εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, αναφέρει ότι και η ίδια η 33χρονη, Ρούλα Πισπιρίγκου με κατάθεσή της διέψευσε τα όσα κατήγγειλαν νωρίτερα η μητέρα και η αδερφή της.

Επιπλέον, η 33χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Αναφορικά με καταγγελία, σε τηλεοπτική εκπομπή που αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην ΓΑΔΑ, ανακοινώνεται ότι σε κατάθεση η κρατούμενη διέψευσε τα καταγγελλόμενά της, επιπλέον σε εξέταση από ιατροδικαστή δεν προέκυψε τραυματισμός της».

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” κατήγγειλαν ότι η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς. Αφού μεταδόθηκαν οι καταγγελίες, οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και η ίδια, φέρεται να τους απάντησε ότι αυτά που λένε η μητέρα και η αδερφή της, δεν ισχύουν.

Στη συνέχεια, τόσο η μητέρα της όσο και η αδερφή της ισχυρίστηκαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπήθηκε άγρια από αστυνομικούς, σε σημείο να μην μπορεί να κινηθεί από τους πόνους στα πλευρά. «Που@@@α ομολόγησε» της φώναζαν οι αστυνομικοί, «δεν το έκανα» έλεγε εκείνη, κατήγγειλε η μητέρα της. «Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά», κατήγγειλε επίσης η μητέρα της.

Η αδερφή της, Δήμητρα, είπε από την πλευρά της ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένας άνθρωπος που έχει «σακατευτεί». «Είδα ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε, αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους», σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.