Αρχική Eπικαιρότητα Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολύθηκαν από τις δουλειές τους η αδερφή της και ο...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολύθηκαν από τις δουλειές τους η αδερφή της και ο Μάνος

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (4/4) πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, τα οποία πέθαναν σε διάστημα τριών χρόνων.

Με αφορμή τα τελευταίες εξελίξεις, η Κέλλυ Χεινωπόρου έκανε μια αποκάλυψη για τον πατέρα των τριών κοριτσιών και την αδελφή της 33χρονης. Η δημοσιογράφος του “Πρωινού” (ΑΝΤ1), ανέφερε ότι ο Μάνος και η αδερφή της Ρούλας, Δήμητρα, απολύθηκαν από τις δουλειές τους. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά : «Ενημερώθηκα από φίλους του που μίλησαν μαζί του και τους είπε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, ήταν μια χαρακτηριστική φράση που είπε.

Θα πρέπει να σας πω μια πληροφορία ότι ενημερώθηκε από τη δουλειά του ότι απολύθηκε σήμερα το πρωί. Το ίδιο και η αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα, απομακρύνθηκε χθες.

Ο Μάνος βρίσκεται στην Πάτρα, όχι στην Αθήνα. Βρίσκεται σε σοκ και αρχίζει να συνθέτει το παζλ. Η Τζωρτζίνα είναι τουλάχιστον 9 επεισόδια στα νοσοκομεία, σε 3 από αυτά ήταν παρών και ο ίδιος. Ενδεχομένως, σκέφτεται ότι χρησιμοποιήθηκε από την μητέρα για να υπάρχει άλλοθι».