Αρχική Ν. Λακωνίας «Έφυγε» ο πρώην δήμαρχος Γυθείου Πέτρος Τζωρτζάκης σε ηλικία 57 ετών

«Έφυγε» ο πρώην δήμαρχος Γυθείου Πέτρος Τζωρτζάκης σε ηλικία 57 ετών

Σε ηλικία 57 ετών, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 29/3, ο πρώην Δήμαρχος Γυθείου, Πέτρος Τζ. Τζωρτζάκης, μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 1η Απριλίου και ώρα 12:00 μ. στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γυθείου.
Ο Πέτρος Τζ. Τζωρτζάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Ήταν γιος τού αειμνήστου (πρώην δημάρχου Γυθείου και υπουργού Γεωργίας) Τζώρτζη Τζωρτζάκη και της Γραμματικής, το γένος Φουρίδη.
Περάτωσε τις Γυμνασιακές και Λυκειακές σπουδές του στο Γύθειο. Συνέχισε σε Πανεπιστημιακό επίπεδο τις σπουδές του στο Roosevelt University στο Chicago Illinois των Η.Π.Α. Μετά το πέρας των τετραετών σπουδών του το 1988 πήρε το πτυχίο των Πολιτικών Επιστημών. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο σώμα του Πεζικού. Μετά την απόλυσή του επέστρεψε στο Μαυροβούνι Γυθείου όπου έζησε μόνιμα ασχολούμενος με την αγροτική περιουσία τής οικογενείας του. Μελετούσε κι ερευνούσε την ιστορία της Μάνης από πρωτογενές αρχειακό υλικό και συνεργαζόταν με αντίστοιχους ιστορικούς φορείς.Είχε διατελέσει δήμαρχος του πρώην «καποδιστριακού» Δήμου Γυθείου την περίοδο 2003-2006.

Ήταν νυμφευμένος με τη φιλόλογο Άννα Γερολυμάτου και απέκτησαν δυο παιδιά, τον Τζώρτζη και τον Σπύρο.