Αρχική Ν. Αργολίδος Αυτού του είδους η αντιπολίτευση δεν ταιριάζει στο Δήμο ‘Αργους Μυκηνών ……

Αυτού του είδους η αντιπολίτευση δεν ταιριάζει στο Δήμο ‘Αργους Μυκηνών ……

Μεγάλο μειονέκτημα του ανθρώπου να πιστεύει ότι είναι ψηλότερος από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Και όμως συμβαίνει, σε δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης του Άργους, που ούτε το νεαρό της ηλικίας του δεν δικαιολογεί τις πολιτικές του εμπνεύσεις που έχουν έντονο το στοιχείο του λαϊκισμού και της καφενειακής συζήτησης .
Η αντιπολίτευση που ασκείται από τον συγκεκριμένο, κυρίως μέσω facebook, αποτελεί περιφρόνηση της κοινής πολιτικής λογικής που υπηρετεί τα συμφέροντα του Αργους.

Το Αργος αλλάζει γιατί υπάρχει η πολιτική βούληση του Δημήτρη Καμπόσου να επενδύσει στο νέο και η στρατηγική για να γίνει με πολύ δουλειά πόλος έλξης τουριστών.
Σίγουρα αιφνιδιάστηκε και ενοχλήθηκε πολιτικά αλλά από το σημεία αυτό στο να γυρνάει την κινεζική αγορά και να παίρνει προσφορές αγαλμάτων κακέκτυπα εκείνων που τοποθετεί ο δήμαρχος Καμπόσος στην πλατεία του Άργους είναι μεγάλη η απόσταση.
Δεν αντέχει την δημιουργία Δεν αντέχει την αλλαγή και την ανατροπή των δεδομένων που γνώριζε από άλλες εποχές Δεν μπορεί να αποδεχτεί την ανατροπή του γκρίζου και να βιώσει την χαρά που δίνει το νέο και η δημιουργικότητα.

Αδυνατεί να κατανοήσει το πολιτικά αυτονόητο και να εκτιμήσει μεγέθη όπως η Πανεπιστημιακή Σχολή Καλών τεχνών
Πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί αυτή η πολιτική ανοησία;; Όταν η σχολή Καλών Τεχνών που ανέλαβε το έργο έδωσε την υλοποίηση του αγάλματος του Ηρακλή σε εξειδικευμένα εργαστήρια των Αθηνών.
Είναι δυνατόν μία μαϊμού επώνυμη τσάντα να κάνει όσο η αυθεντική;
Ειλικρινά αυτή η αντιπολίτευση δεν αξίζει στον Δήμο Άργους Μυκηνών.
Μπορείς να πεις στον απλό πολίτη ότι είναι λάθος που δημιουργήσαμε το άγαλμα ττου Ηρακλή στην Σχολή Καλών Τεχνών και δεν το πήραμε απο τους Κινέζους που είχαν καλύτερη τιμή ; Γιατί προτιμήσαμε τον Ελληνα δημιουργό από τον Κινέζο ;
Μόνο ως πολιτικά εμπαθής μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός, που ασκεί καφενειακή κριτική, απλά για να πλήξει επικοινωνιακά ένα Δήμαρχο που έχει καταγεγραμμένη την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας και είναι βέβαιο ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα για τις επόμενες εκλογές δεν διαπραγματεύεται την επανεκλογή του αλλά το αν το ποσοστό του θα αγγίξει το 70 ή το 80%!.Προφανώς τόσο αυτός όσο και όλοι οι άλλοι που ασκούν τέτοιου είδους κριτική αδυνατούν να αποδεχθούν την λαϊκή ετυμηγορία η απλά την περιφρονούν λόγω υπερβολικής δόσης πολιτικής αλαζονείας