Αρχική Χωρίς κατηγορία Βλ.Τσιώτος : Είναι ντροπή να μας κατακεραυνώνουν δημ.σύμβουλοι που δεν “πατάνε” στα...

Βλ.Τσιώτος : Είναι ντροπή να μας κατακεραυνώνουν δημ.σύμβουλοι που δεν “πατάνε” στα συμβούλια

Αναβλήθηκε η συνδρίαση του δημοτικό συμβούλιου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης λόγω μη απαρτίας αφού τρεις συνδυασμοί έστειλαν επιστολή για την μη συμμετοχή τους με αίτημα να πραγματοποιούνται πλέον δια ζώσης.

Σύντομα ο Δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος στο τέλος της απόφασης για αναβολή της συνεδρίασης αναφέρθηκε στην προφανή συμπόρευση αυτών που έστειλαν τις επιστολές αφού πήγαν στο γραφείο του με μισή ώρα διαφορά η μία από την άλλη. Οπως είπε χαρακτηριστικά :

Αυτή η άνευ ουσίας προσπάθεια αυτών απαξιώνει το δημοτικό συμβούλιο. Θα μπορούσαν άνετα να είχαν επικοινωνήσει μαζί μας και να τους υποσχεθούμε πως το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα γίνει δια ζώσης και για όσους θέλουν με τηλεδιάσκεψη. Δεν το έκαναν. Μου κάνει εντύπωση ότι μας κατακεραυνώνουν ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι που δεν έρχονται ούτε στο ένα τρίτο των συνεδριάσεων. Και αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητάνε και τα ρέστα. Αυτό αποτελεί ντροπή. Είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την παράταξη του κυρίου Ανδρικόπουλου. Επί πεντέμισι χρόνια εμείς δεν κάναμε αυτούς τους τακτικισμούς. Μιλάνε για απαξίωση δημοτικού συμβουλίου σε εμάς που από το δεύτερο δημοτικό συμβούλιο και μετά, έχουμε προχωρήσει σε ζωντανή μετάδοση όλων των δημοτικών συμβουλίων.Πότε έχει ξαναγίνει αυτό; Ποτέ……