Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Το σπίτι της οικογένειας, τα κλειστά παντζούρια και η μοναδική ώρα...

Πάτρα: Το σπίτι της οικογένειας, τα κλειστά παντζούρια και η μοναδική ώρα τα ξημερώματα, που βγαίνει η Ρούλα

Το σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα, επισκέφθηκαν ο Γρηγόρης Μπάκας και η Έλλη Αυξεντίου και μετέδωσαν όλες τις πληροφορίες στο Πρωινό, σήμερα, Δευτέρα, το πρωί.

Ειδικότερα, με τον μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών ασχολήθηκε και σήμερα το Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει ότι «είμαι σε θέση να πω για πρώτη φορά, ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά το πόρισμα που θα βγάλει σε λίγες μέρες η επιτροπή των ιατροδικαστών».

Κλεισμένη στο σπίτι της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Εξάλλου, ο Γρηγόρης Μπάκας και η Έλλη Αυξεντίου επισκέφθηκαν τη γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι της 33χρονης μητέρας στην Πάτρα και όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος «τα παντζούρια μέχρι το βράδυ δεν ανοίγουν, δεν υπάρχει καμία κινητικότητα μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με τους κατοίκους, βγαίνει στη μία και μισή τα ξημερώματα. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο ισόγειο. Φαγητό της πηγαίνει συγγενικό πρόσωπο, πηγαίνει μέρα παρά μέρα στο σούπερ μάρκετ και της πηγαίνει τρόφιμα και φαγητά».

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Μπάκας, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου συνομίλησε μαζί του και του ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν θέλουμε να μιλήσουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα μιλήσουμε μετά».