Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Γειτόνισσα των δύο γονιών αποκαλύπτει -«Κρατούσαν τη μητέρα για να μην...

Πάτρα: Γειτόνισσα των δύο γονιών αποκαλύπτει -«Κρατούσαν τη μητέρα για να μην πέσει στον τάφο της Μαλένας»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι έρευνες για τη λύση του μυστήριου στην υπόθεση της Πάτρας.

Μάλιστα, σήμερα (28/3) ήρθε στο φως μια μαρτυρία μιας γειτόνισσας του πρώην ζευγαριού, η οποία μίλησε στο T-Live για τη σχέση των γονιών με τις κόρες τους, ενώ αποκάλυψε και πώς ήταν η στάση τους στην κηδεία της μικρής Μαλένας.

«Τους έχω δει μέσα στο σπίτι να παίζουν με τα παιδιά τους. Έβλεπα δύο πρόσχαρα παιδιά, όπως και την μπέμπα. Ήταν καλοί γονείς. Όταν πέθανε η Μαλένα, κρατούσαν τη μάνα μην πέσει μέσα στον τάφο, φώναζε, χτυπιότανε, τα ματάκια του Μ. δεν είχαν σταματήσει να κλαίνε και να έχουν Τζωρτζίνα σε φιλική οικογένεια για να μην βιώσει όλο αυτό με το πένθος», είπε στην αρχή η γειτόνισσα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βλέπω δύο γονείς οι οποίοι αγωνιούν και περιμένουν με λαχτάρα να βγουν τα αποτελέσματα για να λάμψει η αλήθεια. Ξέρω ότι ο Μ μένει στο πατρικό του, είναι σε διάσταση με τη Ρ, αλλά ξέρω ότι τηλεφωνιούνται καθημερινά. Την περασμένη εβδομάδα ξέρω ότι βρέθηκαν στο σπίτι με τη Ρ, είδα τη μηχανή του. Έχω δει τη μητέρα του Μ στο σπίτι της Ρ», πρόσθεσε.

Για τον θάνατο της Μαλένας πιστεύανε ότι ήταν από τη χημειοθεραπεία γιατί δεν πρόλαβε να κλείσει 24 ώρες, ενώ ξέρω ότι θα ακολουθούσε μια σειρά από εννέα χημειοθεραπείες. Ήμουν μπροστά όταν έφυγε η μπέμπα (Ίριδα) από ένα σπάνιο σύνδρομο, καρδιολογικό», συμπλήρωσε.

Όσο για την κατάσταση της 33χρονης μητέρας τους τελευταίους μήνες, η ίδια ανέφερε: «Η Ρ δεν βγαίνει έξω μόνη της, κάθεται όλη μέρα στο σπίτι. Έχει τις φωτογραφίες των παιδιών της και κλαίει στο σπίτι. Περιμένει να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση για να ηρεμίσουν οι ψυχές των παιδιών τους, αλλά να ηρεμίσουν και οι ίδιοι».