Αρχική Ν. Κορινθίας Με μεθόδους φθηνής αντιπολίτευσης ο Σπ.Καραβάς ζητά δια ζώσης συνεδριάσεις του Δ.Σ...

Με μεθόδους φθηνής αντιπολίτευσης ο Σπ.Καραβάς ζητά δια ζώσης συνεδριάσεις του Δ.Σ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Με έκπληξη διαβάσαμε δελτίο τύπου του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Σπύρου Καραβά σχετικά με τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Σε συνέχεια της επιστολής της κυρίας Μαστέλλου, η οποία μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους όσον αφορά την εφεξής δια ζώσης συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων, ως συνδυασμός θα απέχουμε από την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αιτούμαστε τα κάτωθι :

–Αναβολή της σημερινής συνεδρίασης και ορισμός νέας με φυσική παρουσία των μελών του δημοτικού συμβουλίου, σε χώρο που να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

–Άμεση σύσκεψη, προ του συμβουλίου, των επικεφαλής των συνδυασμών για το θέμα των κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους.

O κύριος Καραβάς αγνοεί πως οι περισσότερες συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων γίνονται ακόμη εξ αποστάσεως λόγω των κινδύνων της πανδημίας και το γεγογός πως υπάρχουν ανεμβολίαστοι σύμβουλοι. Με τον κίνδυνο της μετάδοσης του κορονοιού πολλά δημοτικά συμβούλια δεν γίνονται με φυσική παρουσία. Ωστόσο οι αποφάσεις παίρνονται όπως ορίζει ο νόμος. Δείχνουν φτηνές και όψιμες δικαιολογίες τα λεγόμενα του κυρίου Καραβά που αγνοεί προφανώς πως οι μάχες δίνονται στον πόλεμο. Δεν αντιλαμβανόμαστε ενδεχομένως αυτού του είδους την αντιπολίτευση, εξού και οι απορίες μας ……

Σ.Μπαλή