Αρχική Eπικαιρότητα Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στην Ψυχιατρική πτέρυγα ο μακελάρης που σκότωσε γονείς και...

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στην Ψυχιατρική πτέρυγα ο μακελάρης που σκότωσε γονείς και 2 μικρά παιδιά

Στην Ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο 60χρονος δράστης της στυγερής τετραπλής δολοφονίας που ετελέσθη το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη μαραθώνια απολογία του στις 9 Μαρτίου με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως και σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για τετραπλή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, Σπύρο Ανδριόπουλο, ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι έχει διοριστεί από τα δικαστήρια, ο 60χρονος κρατείται στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Κορυδαλλού κυρίως για λόγους ασφαλείας, αφού σε πρώτη φάση δεν έγινε δεκτό το αίτημα του κ. Ανδριόπουλου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, το οποίο όμως πρόκειται να επαναλάβει.

Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι στιγμής ο δράστης δεν έχει διαγνωστεί ότι πάσχει από κάποια σοβαρή ψυχιατρική πάθηση.

Η ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ “ΠΑΓΩΣΕ” ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Ο 32χρονος Αρμάντο και η 37χρονη Μαρία Κλότσι, μαζί με τα δύο παιδιά τους, 1,5 και 2,5 ετών, δολοφονήθηκαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, την με τον καθ’ ομολογίαν και προφυλακισθέντα, πλέον, δράστη να λέει τώρα πως δεν θυμάται τι έκανε στα παιδιά…Ο 60χρονος πυροβόλησε τους γονείς και προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στα δύο αγγελούδια.

Η μητέρα δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι και ο πατέρας δύο με πιστόλι, που προήλθαν από πιστόλι 9αρι. Οι γονείς δολοφονήθηκαν στην κρεβατοκάμαρά τους και στη συνέχεια ο δράστης έσυρε τα πτώματα στην αποθήκη, όπου βρέθηκε και το τρέιλερ που στη συνέχεια τα τοποθέτησε, πιθανώς για να τα εξαφανίσει, όμως ο 12χρονος τρίτος γιος της οικογένειας φαίνεται πως του χάλασε τα σχέδια.

ΤΑ 2 ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ
Όσον αφορά το θάνατο των δύο παιδιών, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών, σύμφωνα με την κα Τσιόλα «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Ο 12ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ
Ο 12χρονος που βρήκε τη μαμά, τον πατριό και τα δύο αδελφάκια του δολοφονημένους στο σπίτι τους, στην Ανδραβίδα, μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση του MEGA.

«Θυμάμαι μόνο ότι χτυπούσα την πόρτα και την ώρα που χτυπούσα δεν άνοιγε κανείς.

Λέω «μαμά για όνομα του Θεού, άνοιξε την πόρτα». Δεν απαντάει κανείς.

Πηδάω ένα φράχτη που πηδούσα καθημερινά, όταν η μαμά μου δεν ήταν σπίτι και λίγο πριν ανοίξω την κουρτίνα ακούω κάποιον να φεύγει τρέχοντας, να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει, εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα.

Είδα τα αίματα, έπιασα με τα δάχτυλά μου και νόμιζα ότι έκανε εμετό, η μαμά μου είχε πυρετό εκείνη τη μέρα».

«Λέω ‘μαμά τι έπαθες;’, και δεν απαντάει κανείς. Στο μπάνιο δε βλέπω κανέναν. Παίρνω τον φακό, τον ανοίγω, αρχίζω να ουρλιάζω και πάω στους φίλους μου.
Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα. Βλέπω το ένα αδερφάκι μου το παίρνω, το πάω έξω και πάμε σε ένα μαγαζί 100 μέτρα πιο μακριά. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο…Δεν θα ξεχαστεί αυτό το συμβάν».

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω στην Ανδραβίδα, αλλά αφού έγινε το συμβάν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν αισθάνομαι δυνατός, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με το συμβάν, την έλλειψη της μάνας μου, τον αδερφό μου, δεν είναι και τόσο ωραίο», είπε το παιδί, κάνοντας γνωστό πως έχει επισκεφτεί παιδοψυχολόγο.

«Αυτό που θυμάμαι από τη μαμά μου είναι ότι κάθε φορά που ερχόμουν στην Αθήνα με έπαιρνε τηλέφωνο, αυτό δε θα το ξεχάσω. Από τα αδέρφια μου, τις πλάκες που κάναμε μαζί». Συμπλήρωσε καταλήγοντας.