Αρχική Eπικαιρότητα Αυτός είναι ο 31χρονος που βίασε τη 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

Αυτός είναι ο 31χρονος που βίασε τη 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Policenews από την πρώτη στιγμή, πρόκειται για 31χρονο που είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο φθινόπωρο

Η μεθοδολογία του 31χρονου με τα δεκάδες διαφορετικά προφίλ στα social media ήταν στοχευμένη στο να εντοπίζει νεαρά κορίτσια, με το πρόσχημα πως αναζητά νταντά για το 3χρονο παιδί του. Έστελνε μηνύματα μέσα από προφίλ στο οποίο δήλωνε παντρεμένος, ενώ είχε δεκάδες φωτογραφίες με την υποτιθέμενη σύζυγο, αλλά και μικρά παιδιά.

Η μπλόφα και ο βιασμός στο διαμέρισμα της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την περασμένη Κυριακή (20/03), η 18χρονη συμφώνησε να συναντηθεί με την οικογένεια που υποτίθεται αναζητούσε νταντά για το 3χρονο παιδί τους. Η νεαρή έφτασε στην μεγάλη πολυκατοικία της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια (σύνορα με Μεταμόρφωση) στις 6 το απόγευμα. Ανέβηκε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας και την υποδέχτηκε ο 31χρονος δράστης. Μάλιστα, στο ερώτημα της νεαρής για το που βρίσκεται η σύζυγος αλλά και το 3χρονο παιδί, ο δράστης ισχυρίστηκε πως βρισκόντουσαν εκτός λόγω δουλειών.

Κάθισαν στο σαλόνι για λίγα λεπτά για να συζητήσουν για τη φύλαξη της 3χρονης κόρης του. Κατόπιν, ο 31χρονος της πρότεινε να δει το δωμάτιο του “παιδιού” του . Φτάνοντας στο χωλ η 18χρονη και βλέποντας από απόσταση το δωμάτιο, διαπίστωσε πως δεν πρόκειται για παιδικό. Εκεί, κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη συνάντηση για εργασία.

Ο 31χρονος παράλληλα έκανε πως μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο με την… “σύζυγό” του για να νιώσει ασφάλεια η 18χρονη. Σε ανύποπτο χρόνο, αρπάζει το κινητό της 18χρονης και βγάζει ένα μαχαίρι. Της λέει να μην φωνάξει και να ακολουθήσει ήρεμα τις εντολές του. Η νεαρή πάγωσε. Φοβούμενη για τη ζωή της και στη θέα του μαχαιριού, υπάκουσε και πήγε στο κρεβάτι. Γδύθηκε και ουσιαστικά παραδόθηκε στις ορέξεις του 31χρονου κτήνους.

Με αυτό το μαχαίρι απείλησε τη 18χρονη κοπέλα | Φωτογραφία από τα social media

 

Τα 27 λεπτά κόλασης – Πρώτα έφυγε αυτός από το διαμέρισμα

Για 27 λεπτά η 18χρονη έζησε τις πιο φρικιαστικές στιγμές της ζωής της. “Παραδομένη” στις ορέξεις του 31χρονου δράστη, αντιμετώπισε τον πιο σκληρό εφιάλτη που απεύχεται κάθε γυναίκα. Όταν τελείωσε ο 31χρονος την αποτρόπαια πράξη του, η νεαρή κατάφερε να ξεφύγει από το διαμέρισμα και να καλέσει τον φίλο της με κλάματα. Η ώρα ήταν 6.32.

Ωστόσο, ο 31χρονος πρώτα απείλησε εκ νέου την κοπέλα για να μην φύγει εκείνη πρώτη από το διαμέρισμα. Από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν βίντεο από παρακείμενα καταστήματα που δείχνουν τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία και να χάνεται στα γύρω στενά.

Δεν δίσταζε να βγάζει selfie μέσα από το κελί της φυλακής όπου κρατούταν για παρόμοια αδικήματα

Το διαμέρισμα ανήκε στη σύντροφο του υποτιθέμενου πεθερού του

Το διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην τεράστια πολυτελή πολυκατοικία της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως αποδείχθηκε από τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας, ανήκε σε γυναίκα. Μετά από έρευνα του Policenews, διαπιστώσαμε, πως το διαμέρισμα ανήκε στην αρραβωνιαστικιά του υποτιθέμενου πεθερού του 31χρονου δράστη.

Γνώριμος των Αρχών ο 31χρονος με τα δεκάδες προφίλ στο διαδίκτυο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέξαμε από τη δημοσιογραφική έρευνα, πρόκειται για γνώριμο των Αρχών, αποφυλακισμένο τον περασμένο φθινόπωρο. Είχε φυλακιστεί και εκτίσει ποινή για παρόμοιο αδίκημα στην Κύπρο.

Ο 31χρονος με τα δεκάδες προφίλ στα σόσιαλ μίντια, δήλωνε παντρεμένος και οικογενειάρχης στο ένα προφίλ, σκληρός και ελεύθερος σε άλλα. Σε όλα χρησιμοποιούσε τις ίδιες δικές του φωτογραφίες, ενώ είχε και δεκάδες άλλες φωτογραφίες με νεαρά κορίτσια.

Οι έμπειροι αξιωματικοί, είναι σχεδόν σίγουροι πως ο 31χρονος έχει διαπράξει και άλλα παρόμοια αδικήματα τους τελευταίους μήνες με την ίδια μεθοδολογία, πλησιάζοντας νεαρές κοπέλες που του άρεσαν μέσω του διαδικτύου.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. νωρίτερα:

“Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.”