Αρχική Eπικαιρότητα Συντάξεις Απριλίου: Την Πέμπτη το απόγευμα οι πρώτες πληρωμές

Συντάξεις Απριλίου: Την Πέμπτη το απόγευμα οι πρώτες πληρωμές

Νωρίτερα λόγω 25ης Μαρτίου, η οποία φέτος πέφτει Παρασκευή, θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των συντάξεων για τον μήνα Απρίλιο.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, όπως αποφάσισε προ ημερών το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ είναι:

  • Στις 28 Μαρτίου , ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 29 Μαρτίου , ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 30 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Λόγω όμως της αργίας της 25ης Μαρτίου οι συντάξεις θα πιστωθούν στους λογαριασμούς από την Πέμπτη 24 Μαρτίου (για όσους η πληρωμή των συντάξεων είναι να γίνει Δευτέρα 28 Μαρτίου).

Προηγούμενο άρθροΤην ανιούσα πήρε και η τιμή του πιτόγυρου, λόγω των υπέρογκων εξόδων (video)
Επόμενο άρθροΓκάγκα: Έφθασαν τα χάπια της Pfizer – Αυξητική τάση στα νέα κρούσματα