Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: ‘Ενας χρόνος χωρίς την Ίριδα – To πρόσωπο κλειδί που γνωρίζει...

Πάτρα: ‘Ενας χρόνος χωρίς την Ίριδα – To πρόσωπο κλειδί που γνωρίζει πολλά – Μία ανάσα από τη λύση του θρίλερ

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της 7 μηνών Ίριδας που “έφυγε” από τη ζωή αιφνίδια. Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας, ήθελε το 7 μηνών μωράκι να φεύγει από τη ζωή δύο χρόνια μετά το χαμό της 3.5 ετών αδερφούλας του, της Μαλένας. Το 7 αβάπτιστο μωρό που – όλοι φώναζαν Ίριδα – έγινε αγγελούδι και τίποτα δεν προμήνυε ότι λίγους μήνες αργότερα (29 Ιανουαρίου 2022) θα “‘εσβηνε” και η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας η 9χρονη Τζωρτζίνα.

ΤΟ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ “ΑΝΤΙΟ” ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Τότε είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο η συγκινητική ανάρτηση της μαμάς της που αποτύπωνε τον αβάσταχτο πόνο που ένιωθε. Στην ανάρτησή της  έγραφε ““Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου….χθες έβλεπα το βίντεο που ανάρτησε Η υπέροχη μαμά σου….χαμογελασα στα σκερτσα σου…σήμερα στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή μαθαίνω ότι έχασα εσένα….μικρο μου ουράνιο τόξο….μικρή μου Ίριδα….Η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα…”!”

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ

Κορυφώνεται η αγωνία για το θρίλερ της Πάτρας, με τις εξελίξεις της τρέχουσας εβδομάδας να είναι καθοριστικές για τη λύση του μυστηρίου. Πληροφορίες του ΜEGA αναφέρουν πως η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση, καθώς έως και την Τετάρτη θα έχουν γίνει συλλήψεις των υπευθύνων για τον θάνατο των παιδιών. Οι δύο πρώτες περίπτωσεις της Μαλένας και της Ίριδας συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και ερευνάται και εάν ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Αστυνομία έχει καταλήξει  η αστυνομία σε ένα συμπέρασμα, προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Η αστυνομία ξέρει. Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων, όπως και η μαρτυρία της εργαζόμενης του νοσοκομείου.

www.infokids.gr