Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα – Α. Λύτρας: «Ρώτησα τους ιατροδικαστές εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και...

Πάτρα – Α. Λύτρας: «Ρώτησα τους ιατροδικαστές εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και μου είπαν πως δεν βλέπουν»

Ο νομικός σύμβουλος της μητέρας των τριών κοριτσιών μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση – «μυστήριο» των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.
Ο ίδιος αρχικά επισήμανε πως οι γονείς των παιδιών πρώτοι υπέβαλλαν μήνυση για τον θάνατο του πρώτου παιδιού καθώς δεν ήταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις με υπεύθυνους τρεις ιατροδικαστές, οι οποίοι όπως είπε ο κ. Λύτρας δεν είχαν αναφερθεί σε εγκληματική ενέργεια, σε ασφυξία ή σε ανάλογα περιστατικά.

«Δεν υπάρχει ιατροδικαστής που να μην μπορεί να αντιληφθεί εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο δικηγόρος και αποκάλυψε πως ο ίδιος ρώτησε τους ιατροδικαστές εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και του απάντησαν πως όχι.

Ο δικηγόρος είπε πως ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση η μητέρα να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών και πως εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, ο ίδιος θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του.

Ο κ.Λύτρας επισήμανε πως το ζευγάρι τον προσέγγισε από κοινού και τόνισε πως έχουν προβληθεί κατά καιρούς κάποιες δηλώσεις τους που δεν ισχύουν.

Ερωτηθείς για το τι άνθρωπος είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει πως:«Αυτό που προσπαθούν να περιγράψουν για τη μητέρα, δεν ισχύει. Είναι μία γυναίκα που ενδεχομένως να μιλάει περισσότερο από αυτό που πρέπει, αλλά δεν είναι αυτό που περιγράφεται ως άνθρωπος».

Κατόπιν αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που έστειλε η μητέρα των κοριτσιών στην Αγγελική Νικολούλη και επισήμανε πως τραβήχτηκαν με την παρουσία γιατρών και νοσοκόμας.

Ολοκληρώνοντας, εκτίμησε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν επίσημες απαντήσεις αναφορικά με το ενδεχόμενο να έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια η Τζωρτζίνα.

www.ereportaz.gr