Αρχική Ν. Αχαΐας Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο ένοχος μιλάει πολύ για να καλύψει την...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο ένοχος μιλάει πολύ για να καλύψει την ενοχή του!» – Βόμβες της δικηγόρου Ανθούλας Ανάσογλου

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» οι δικηγόροι Εβίτα Βαρελά και Ανθούλα Ανάσογλου. Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο κλιπ με πρωταγωνιστή τον πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα.

«Ένας ιατροδικαστής όταν καταλήγει στον ασφυκτικό θάνατο, έχει κάποια στοιχεία που δείχνουν απόφραξη αεροφόρων αεραγωγών» είπε αρχικά η κυρία Βαρελά, αναφερθείσα στην ανάρτηση του ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων.

«Όταν υπάρχει εύρημα, όπως καταστροφή κυψελίδων στους πνεύμονες, ενδείξεις στο ήπαρ, ενδείξεις που καταλήγουν ότι είναι ασφυκτικός θάνατος, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί μετά είναι, το πρόσωπο που ήταν μαζί με το άτομο που “έφυγε”» ανέφερε.

«Από την αρχή, είναι μία υπόθεση που με έχει στοιχειώσει. Μου θυμίζει μία υπόθεση στη Θεσσαλονίκη που δηλητηρίαζε σταδιακά ένας άνθρωπος γιαγιά και εγγονή, με κάλλιο.

Όταν πήγαιναν στο νοσοκομείο όλα ήταν καλά, με το που γυρνούσαν σπίτι τις δηλητηρίαζε με μία μη ανισχεύσιμη ουσία, η οποία αργότερα ανιχνεύθηκε σε ένα εργαστήριο του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ.

Το πείσμα των γιατρών και των αστυνομικών οδήγησαν στην εξιχνίαση. Γιατροί στην Πάτρα θεωρούν ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Ο ένοχος μιλάει πολύ, προσπαθεί να καλύψει τα πάντα από την ενοχή του» τόνισε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου από την πλευρά της.

www.athensmagazine.gr