Αρχική Ν. Λακωνίας Στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ Ι....

Στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνης

Επίσκεψη στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης συνοδευόμενος από συνεργάτες του καθώς και από τον πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας κ. Σταύρο Λαμπρινάκο.

Κατά τη χθεσινή αυτή συνάντηση – όπως ενημερώνει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Υποδομών και Μεταφορών κ. Θεόδωρος Βερούτης- υπήρξε:

Ενημέρωσή μας για την πορεία του προγράμματος «Αγησίλαος», που χρηματοδοτείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αφορά στην «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Ανταλλαγή απόψεων για την ανάγκη τήρησης του θεσμικού πλαισίου στις υπό κατασκευή αλλά και υφιστάμενες υποδομές, ώστε αυτές να καθίστανται λειτουργικές και χρήσιμες, εξασφαλίζοντας την ανεμπόδιστη κίνηση όλων των πολιτών.