Αρχική Eπικαιρότητα Μήνυμα Μητσοτάκη εντός της ημέρας για τα νέα μέτρα στήριξης

Μήνυμα Μητσοτάκη εντός της ημέρας για τα νέα μέτρα στήριξης

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ανεξέλεγκτο κύμα ακρίβειας σε ρεύμα, φυσικό αέριο, καύσιμα. Το περίγραμμα των μέτρων που έρχονται θα ανακοινώσει το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και αύριο (17.03.2022) τα μέτρα θα εξειδικεύσουν οι αρμόδιοι υπουργοί.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μεταδοθεί το απόγευμα και αύριο στις 08:30 τα μέτρα θα εξειδικεύσουν οι αρμόδιοι υπουργοί.

«Αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, θα γίνουν οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων στους πολίτες. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους Υπουργούς: Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σήμερα το απόγευμα θα μεταδοθεί μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού που εκδόθηκε το μεσημέρι.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει εκτός από το “κουπόνι” για τα καύσιμα, στο οποίο θα μπουν εισοδηματικά και ίσως περιουσιακά στοιχεία, και την “επιταγή ακρίβειας”, για την οποία είχε μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha. Η “επιταγή ακρίβειας” θα δοθεί στους δικαιούχους του δώρου που δόθηκε τα Χριστούγεννα.