Αρχική Ν. Αχαΐας «Είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα, εάν είχα έστω και μισή...

«Είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα, εάν είχα έστω και μισή υποψία»: Eίπε ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνάδελφό του

Με έναν πολύ καλό φίλο και συνάδελφο του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα που έχασε τα τρία του κορίτσια σε διάστημα περίπου τριών ετών, από την Πάτρα, μίλησε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το που βρίσκεται ο πατέρας, πότε θα δώσουν κατάθεση οι γονείς και τι πιστεύει εκείνος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Alpha και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση, έχει βρει δουλειά σε ιδιωτική εταιρεία και δουλεύει πάρα πολλές ώρες σχεδόν καθημερινά, ακόμα και 20 ώρες.

Εχει πέσει στη δουλειά και περιμένει να πέσει φως σε όλη αυτή την τραγωδία που ζουν. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά, ούτε καν έχει ταξιδέψει στην Αθήνα, αρκετές φορές την εβδομάδα επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του σπίτι.

Σχεδόν καθημερινά επισκέπτεται τη Ρούλα στο σπίτι. Στο σπίτι που ζούσαν σαν οικογένεια. Οι δύο τους έχουν χωρίσει, αλλά ο Μάνος όπως μου είπε δεν μπορεί να μην την στηρίξει, ανθρώπινα ναι θέλει να την στηρίξει και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι έκαναν οικογένεια απέκτησαν τρία παιδιά μαζί και είχαν τραγική μοίρα. Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι που ζούσαν, μου είπε ότι δεν μπορούσε ούτε να αντέξει την βαριά ατμόσφαιρα στο σπίτι από τότε που έφυγαν τα τρία παιδιά, τα παιδιά τους.

Είναι πολύ στεναχωρημένος με όλα όσα λένε διάφοροι. Το μόνο που θέλει να γίνει είναι να βγουν αυτοί οι άνθρωποι που λένε τόσα με το πρόσωπό τους και το όνομά τους, να βγει με πρόσωπο.

Τόλμησα να τον ρωτήσω για την ιστορία που ειπώθηκε, ότι δηλαδή όταν έμεινε έγκυος η Ρούλα αν της ζήτησε να κάνει άμβλωση.

Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω την αλήθεια τον ρώτησα τρελάθηκε και μου είπε «αυτό μπορεί να το διαψεύσει και ίδια η Ρούλα, ήμασταν πολύ χαρούμενη για το παιδί παντρευτήκαμε ενώ η Ρούλα ήταν ήδη έγκυος».

Ξέρετε είπα ότι και εγώ περιμένω να βγει αλήθεια και αναρωτιόμουν πότε θα έρθει ώρα που ο Μάνος και η Ρούλα να καταθέσουν πότε θα τους καλέσουν και πως νιώθει γι’ αυτό.

 

Πότε θα έρθει η ώρα της κατάθεσης

Χαρακτηριστικά μου είπε πριν από λίγες μέρες σε μία συζήτηση ανάμεσα μας γιατί μιλάμε και με εμπιστεύεται γιατί γνωριζόμαστε καιρό, «περιμένω να φτάσει ώρα της κατάθεσης μου να μιλήσω με δύο ανθρώπους παραπάνω να πω αυτά που ξέρω», μάλιστα απάντησε ότι δεν θα πάρει τόσο καιρό όσο λένε στις εκπομπές, «πολύ νωρίτερα θα καταθέσουμε πίστεψε με» μου είπε.

«Είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα αν είχα έστω μισή υποψία»

Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται, στην ίδια συζήτηση μου είπε θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει, κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει, «είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία, δεν την έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό πιστεύω μέσα μου, μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ»

dikaiologitika.gr