Αρχική Ν. Αχαΐας Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταγγελία για νέο επεισόδιο σε καφετέρια με τη...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταγγελία για νέο επεισόδιο σε καφετέρια με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Το παραπάνω επεισόδιο φέρεται να επιβεβαίωσε και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέο επεισόδιο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, καταγγέλλει η μάνα πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Μετά τα τρία επεισόδια σε νεκροταφείο, γήπεδο και στον δρόμο, τα οποία κατήγγειλε η μάνα πρώην σχέσης του Μάνου και τα οποία διέψευσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η πρώτη αναφέρθηκε και σε ένα τέταρτο το οποίο έγινε το περασμένο Σάββατο σε καφετέρια.

Τι συνέβη

Η συγκεκριμένη καφετέρια, όπως αναφέρει η ίδια, είναι «στέκι» της και ήταν εκεί με τις φίλες της όταν δέχθηκε επίθεση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια περιγράφει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» το περιστατικό: «Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά… «να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν». Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει… «μη σου γ… κα…». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Οσοι ήταν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη μητέρα της 30χρονης που, σύμφωνα πάντα με την ίδια, στην ηλικία των 20 ετών, η κόρη της είχε μείνει έγκυος από τον Μάνο και η οικογένειά του τής πρόσφερε 500 ευρώ για να κάνει έκτρωση.

Το παραπάνω επεισόδιο φέρεται να επιβεβαίωσε και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, χθες το πρωί, χωρίς να γνωρίζει πως ήδη η καταγγελία είχε φθάσει στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Η ίδια είπε: «Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει “αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. “Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για μένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας».

www.in.gr