Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα-θάνατος παιδιών: Απάντηση ειδικών για το σύνδρομο “ταχύ βράδυ”

Πάτρα-θάνατος παιδιών: Απάντηση ειδικών για το σύνδρομο “ταχύ βράδυ”

Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών καθώς οι έρευνες των Αρχών διευρύνονται σε όλους τους τομείς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, γιατροί που ειδικεύονται στους αιφνίδιους θανάτους παιδιών και νέων ατόμων, δήλωσαν πως από τα υπάρχοντα στοιχεία και όσα οι ίδιοι γνωρίζουν, δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι έχει γίνει έρευνα σε συγκεκριμένα σύνδρομα κληρονομικής φύσεων, που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τους θανάτους των παιδιών. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι δεν έπασχαν από κανένα από αυτά, με τους επιστήμονες να χαρακτηρίζουν “εκτός πραγματικότητας” οποιαδήποτε αναφορά στην αγενεσία φλεβοκόμβου.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο σύνδρομο “ταχύ βράδυ”, στο οποίο αποδίδει η μητέρα τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Το εν λόγω σύνδρομο, όπως εξηγούν κορυφαίοι γιατροί, οφείλεται σε εκφυλισμό της στεφανιαίας νόσου και συναντάται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Επιπλέον, οι γιατροί από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας χαρακτηρίζουν “ψευδείς” τις αναφορές της μητέρας για την άφιξη των γιατρών αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα στη Τζωρτζίνα, με έναν από τους γιατρούς να υποστηρίζει ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο σημείο του νοσοκομείου, κάτι που θα το καταθέσει και στις Αρχές.

Προηγούμενο άρθροΠοια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στο Δήμο Σικυωνίων αύριο Παρασκευή
Επόμενο άρθροΟι περιοχές με την υψηλότερη τιμή βενζίνης & πετρελαίου θέρμανσης (πίνακας)