Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: «Χρόνια πολλά στις γυναίκες που καθημερινά, παλεύουν, αγωνίζονται, πονούν, ελπίζουν,...

Κώστας Τζιούμης: «Χρόνια πολλά στις γυναίκες που καθημερινά, παλεύουν, αγωνίζονται, πονούν, ελπίζουν, στις γυναίκες δημιουργούς της ζωής»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και την Κινητή Μονάδα του Δήμου και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Τρίπολης, οργάνωσαν δράση με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τα δικαιώματα των γυναικών .

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε το χώρο της δράσης, στην πλατεία Πετρινού, ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες και έδωσε τα συγχαρητήριά του για το έργο του Ξενώνα.

«Χρόνια πολλά στις γυναίκες που καθημερινά, παλεύουν, αγωνίζονται, πονούν, ελπίζουν, στις γυναίκες δημιουργούς της ζωής» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι «είναι μέλημα του καθενός μας, που είναι γονέας, να ενημερώνει και να διαπαιδαγωγεί κυρίως τα αγόρια, στη ζωή τους να είναι συντροφικοί απέναντι στις γυναίκες και όχι κακοποιητικοί».

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος πολιτισμού κα. Ελένη Καρούντζου ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε τον Ξενώνα για το εξαιρετικό έργο που προσφέρει.

Στο πλαίσιο της δράσης, έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία του Ξενώνα, του Κέντρου Κοινότητας και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών.