Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 06/3 έως 13/3 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 06/3 έως 13/3 από την Αστροπαιδεία

Ο Άρης και η Αφροδίτη εξακολουθούν να πορεύονται μαζί περνώντας αυτή την εβδομάδα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου. Το κλίμα αρχίζει να αλλάζει. Ιδιότητες όπως η εξωστρέφεια, η επικοινωνία και η κοινωνικότητα θα πάρουν σταδιακά την σκυτάλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης μετατρέπεται σ’ έναν επαναστάτη ιδεολόγο που προσπαθεί να δημιουργήσει μια ουτοπική κοινωνία. Ο ίδιος δεν τολμά να αλλάξει αλλά παλεύει να τροποποιήσει τις αντιλήψεις των άλλων όταν μάλιστα αυτές είναι εκτός τόπου και χρόνου. Κατά βάθος δεν θέλει το κακό κανενός. Η Αφροδίτη με την σειρά της μετατρέπεται σε μια ακτιβίστρια με ελεύθερο πνεύμα που δεν μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον σύντροφό της. Για να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον αρκεί να της πεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Για να την κερδίσεις παραχώρησέ της άπλετη ελευθερία και δεν θα σε προδώσει. Η ευφυΐα την εξιτάρει ερωτικά.

Η συνάντηση αυτών των δύο στον Υδροχόο μπλέκει τον έρωτα με την φιλία. Τα κύρια χαρακτηριστικά των σχέσεων που θα δημιουργηθούν είναι η ανεξαρτησία και αποδέσμευση γιατί δεν βασίζονται σε συναισθηματική εξάρτηση. Δεν ανήκουμε ολοκληρωτικά σε κανένα σύντροφο και η έκφραση των συναισθημάτων είναι περιορισμένη, όχι γιατί δεν υπάρχουν αλλά λόγο της Kρόνιας φύσης του ζωδίου νιώθουμε αμηχανία και συστολή.

Κριός

Με την αλλαγή του πλανητικού σκηνικού θα λάμψετε μέσα σε συλλογικούς χώρους και δεν αποκλείεται να λάβετε μια ηγετική θέση. Εκτός από την διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σας, όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με το διαδίκτυο θα σημειώσετε πολλές επιτυχίες. Έφτασε η στιγμή να δρέψετε τους καρπούς μιας μακροχρόνιας προσπάθειας. Θα δρομολογήσετε νέα σχέδια για το μέλλον που θα σας ευνοήσουν. Μέσα από τον φιλικό σας κύκλο προκύπτουν αισθηματικές περιπέτειες που θα σας ενθουσιάσουν.

Ταύρος

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη λέει μια παροιμία. Με την σύνοδο Άρη- Αφροδίτης μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, ανεβάζετε πολύ ψηλά τον πήχη και έχετε πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Θα σπαταλήσετε το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειά σας στην καριέρα σας για να βγείτε στο τέλος νικητές. Οι υποχρεώσεις θα σας φανούν βουνό αλλά θα αναρριχηθείτε κοινωνικά. Άτομα εξουσίας σας ανταγωνίζονται και σας φορτώνουν με ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Φροντίστε να μην εξαντληθείτε.

Δίδυμοι

Η πλανητική αλλαγή σας ωθεί να επικεντρωθείτε στο κομμάτι των σπουδών σας. Το εξωτερικό και οι συγγενείς εξ αγχιστείας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας γιατί θα σας ωθήσουν να δείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Συναρπαστικές ερωτικές γνωριμίες δεν θα λείψουν μέσα από ένα ταξίδι ή κατά την διάρκεια ενός εκπαιδευτικού προγράμματος.

Καρκίνος

Την ψυχολογία και την ερωτική σας διάθεση επηρεάζει η σύνοδος Άρη Αφροδίτης. Η λίμπιντο εκτινάσσετε στα ύψη και ασκείτε έντονη σαγήνη. Θα πειραματιστείτε με πολλούς συντρόφους που στα μάτια τους θα φαίνεστε σαν ένα γρίφος που καλούνται να λύσουν. Εκτονώστε την όψη μέσα από την τέχνη της αποπλάνησης και αφήστε στην άκρη τις βίαιες εκρήξεις θυμού. Παράλληλα, μην αμελήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές. Τυχεροί θα φανείτε από παροχές τρίτων προσώπων.

Λέων

Με το βλέμμα στραμμένο στον τομέα στων συνεργασιών θα σας βρει το νέο πλανητικό σκηνικό. Προτάσεις για νέα ξεκινήματα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και προχωρήστε σ ’ένα νέο δρόμο! Ενδέχεται να εισπράξετε ένα αίσθημα ανταγωνισμού από τους συνεργάτες σας ή να δυσκολευτείτε να συνεργαστείτε με ισορροπημένο τρόπο. Άλλοι πάλι ολοκληρώνετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Ο κύκλος των θαυμαστών σας μεγαλώνει και θα σας πολιορκήσουν νέα άτομα!

Παρθένος

Η σύνοδος Άρη- Αφροδίτης υπόσχεται νέες ευκαιρίες στα εργασιακά σας σας. Θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην δουλειά σας ή στην αναζήτηση μιας νέας εργασιακής θέσης. Μετριάστε το άγχος σας για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας. Μην είστε επιθετικοί μα τους συναδέλφους σας εξαιτίας της τελειομανίας. Κοντρολάρετε τον αυταρχισμό σας. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει μια ρομαντική γνωριμία.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να αναδείξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και εκτοξεύει την δημιουργικότητά σας. Όσοι ασχολείστε με τον χώρο του θεάματος θα διαπρέψετε. Τα ευχάριστα νέα αφορούν κυρίως τα συναισθηματικά σας. Σχέσεις που ήδη υπάρχουν αναζωπυρώνονται και οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και περιπέτειες. Στόχος σας δεν θα είναι η σταθερότητα αλλά θα επιδιώξετε να απολαύσετε την κάθε στιγμή. Θα νιώσετε πληρότητα και χαρά. Οι προτάσεις για εξόδους και για διασκέδαση θα πέσουν βροχή.

Σκορπιός

Υπό την επήρεια της συνόδου Άρη-Αφροδίτης θα δρομολογήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία. Ανοίγει ο δρόμος για μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση που για κάποιο λόγο είχε μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα. Φροντίστε τους γονείς σας ή οποιοδήποτε μέλος της οικογένειά σας έχει την ανάγκη σας. Όσοι ενδιαφέρεστε να συγκατοικήσετε με τον/την σύντροφό σας, πραγματοποιείτε την επιθυμία σας. Για τους αδέσμευτους, η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο σε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας θέλει έξω από το σπίτι! Ετοιμαστείτε για εκδρομούλες! Βγείτε, γυρίστε και γνωρίστε νέα άτομα. Οι συνθήκες δεν ευνοούν στην δημιουργία μακροχρόνιων γνωριμιών αλλά στην συλλογή εμπειριών, κάτι που σας ταιριάζει. Η επικοινωνία, η εκμάθηση μιας νέας δραστηριότητας και η ανταλλαγή απόψεων θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα. Πολλοί θα ενδιαφερθείτε να αποκτήσετε δίπλωμα οδήγησης ή να προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

Αιγόκερως

Νέες οικονομικές συμφωνίες μέσα από την αξιοποίηση ενός καλλιτεχνικού ταλέντου ή την εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας υπόσχεται η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης. Θα είστε πολύ εργατικοί και ο στόχος σας θα είναι η οικονομική άνεση. Προσέξτε, όμως, γιατί όσο γρήγορα θα γεμίσει το πορτοφόλι, τόσο γρήγορα θα αδειάσει λόγο εκτάκτων εξόδων. Όχι στα ρίσκα και τις παρορμητικές επενδύσεις. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Ενδέχεται να μπλέξετε τα ερωτικά με τα οικονομικά σας!

Υδροχόος

Θα μεταμορφωθείτε σ’ ένα ποτάμι ενέργειας με την σύνοδο Άρης-Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις πολύ στενές σας σχέσεις. Θα έχετε την τάση όλα να γίνονται με τον δικό σας τρόπο με αποτέλεσμα να οι συνεργασίες σας να μην είναι και τόσο αρμονικές. Μετριάστε την επιθετικότητα και την τάση για αρχηγία. Στο τομέα του φλερτ εσείς θα είστε αυτοί που θα κάνετε το πρώτο βήμα και θα κυνηγήσετε με πάθος το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ιχθύες

Η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης αναμοχλεύει το αγκάθι στην ψυχή σας. Θα ανασύρετε θαμμένες φοβίες που σας ταλαιπωρούν καιρό. Ακούστε στο σώμα σας και δώστε σημασία στα ψυχοσωματικά! Έχετε ανάγκη από ξεκούραση γι’ αυτό και το καλύτερο φάρμακο στην περίπτωση σας είναι ο ύπνος. Στον ερωτικό τομέα κινείστε μυστικά και δεν είστε ακόμα έτοιμοι να κοινωνικοποιήσετε μια σχέση σας. Έχετε κρυφούς εχθρούς και πίσω από την πλάτη σας σκαρώνονται μηχανορραφίες.

https://astroteam.gr/