Αρχική Eπικαιρότητα Η πρώτη εικόνα από τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας – Τι απαντά η...

Η πρώτη εικόνα από τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας – Τι απαντά η μητέρα για τα σημάδια στα παιδιά

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, έχει βγει ένα πρώτο μέρος από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, που κατέληξε τον Ιανουάριο. Ο αιφνίδιος θάνατος της Τζωρτζίνας αποτέλεσε την αφορμή, ώστε να υπάρξει παρέμβαση της εισαγγελίας για την υπόθεση και οι έρευνες να ανατεθούν στο Ανθρωποκτονιών.

Η εκπομπή επικαλέστηκε πηγές από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες έχει εντοπιστεί κάποια τοξικότητα στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, αλλά “πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν οι ποσοτικοί έλεγχοι για την τοξικότητα αυτή, δηλαδή συνδυασμός με την ποσότητα φαρμάκων που είχαν χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα”, προκειμένου να διαπιστωθεί “εάν συνάδουν με την τοξικότητα που προκύπτει στις τοξικολογικές εξετάσεις”, όπως αναφέρθηκε.

Ο γονιδιακός έλεγχος για την καρδιά του παιδιού ήταν “καθαρός”, ενώ από τη μέχρι στιγμής έρευνα του κ. Μπουζιάνη “δεν προκύπτει ασφυκτικός θάνατος για την Τζωρτζίνα”.

Τι απαντά η μητέρα για τα σημάδια στα πρόσωπα των παιδιών

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, έδωσε τις δικές της απαντήσεις για τα όσα αναφέρονται σχετικά με σημάδια που φέρονται να εντοπίστηκαν στα πρόσωπα των παιδιών.
Μέσω της ίδιας εκπομπής, υποστηρίζει ότι η κοκκινίλα στο μάγουλο της Μαλένας οφείλεται σε “ατοπική δερματίτιδα”, που φέρεται να την είχε από μωρό.
Σχετικά με τα χείλη της Ίριδας, η μητέρα υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που είχε προκύψει από την πιπίλα και τα σάλια του βρέφους και ότι η παιδίατρος τους είχε δώσει ειδική κρέμα για την αντιμετώπισή του.