Αρχική Eπικαιρότητα Ανδραβίδα: Αναζητείται ο πρώην σύζυγος για την τετραπλή δολοφονία

Ανδραβίδα: Αναζητείται ο πρώην σύζυγος για την τετραπλή δολοφονία

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μακελειό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα του Νομού Ηλείας. Υπενθυμίζεται πως αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο πατέρας της οικογένειας δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το απόγευμα της Τετάρτης το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ηλικίας περίπου 10 ετών, από τον πρώτο γάμο της μητέρας, επέστρεψε στο σπίτι και αντίκρυσε νεκρή την οικογένειά του. Πληροφορίες ήθελαν τον 10χρονο να αρπάζει το πρώτο αδερφάκι που βρήκε και να τρέχει στην εκκλησία της Ανδραβίδας για να ζητήσει βοήθεια.

Ωστόσο, το σενάριο της τριπλής δολοφονίας και της αυτοκτονίας του δράστη απομακρύνεται και οι έρευνες των αρχών στρέφονται πλέον προς τον πρώην σύζυγο της γυναίκας.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο πρώην σύζυγος είναι και ο πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού που εντόπισε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο της ΕΡΤ τα τέσσερα πτώματα παρέμειναν στο σπίτι μέχρι το πρωί της Πέμπτης, καθώς οι αρχές ανέμεναν το φως της ημέρας για να εξεταστούν διεξοδικά από τον ιατροδικαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

To μεγαλύτερο από τα παιδιά που δολοφονήθηκε ήταν δύο ετών και το άλλο μόλις ενός έτους.

“Μας έφερε παγωμένο και χτυπημένο το αδερφάκι του”, λέει στο newsit.gr ο Ελευθέριος Ματζώρος από την Ανδραβίδα, στο συνεργείο του οποίου έσπευσε το 12χρονο αγόρι της πενταμελούς οικογένειας μόλις αντίκρυσε την οικογένειά του δολοφονημένη.

Ο 12χρονος φαίνεται πως δεν έπεσε κι αυτός θύμα δολοφονίας, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν στο σπίτι του στην γειτονιά της Ανδραβίδας. Οι στιγμές που ακολούθησαν όταν ο 12χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι του και είδε να κείτονται νεκρά τα δυο αδερφάκια του, αλλά και η μητέρα μαζί με τον πατριό του συγκλονίζουν και λυγίζουν ακόμα και τους πιο δυνατούς.

Το ανήλικο αγόρι με το βλέμμα του χαμένο και τα δάκρυά του να κυλούν στα μάγουλά του πήρε στα χέρια του το μόλις 2,5 ετών νεκρό αδερφό του και βγήκε στους δρόμους ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες και τους περαστικούς. Σταμάτησε έξω από το συνεργείο του κ. Ματζώρου, το οποίο βρίσκεται 70 μέτρα από το σπίτι τους και ζήτησε βοήθεια.

«Ήρθε το 12χρονο παιδάκι από το σπίτι του, γύρω στις 6:30 με 7, φωνάζοντας “βοήθεια-βοήθεια”. Εμείς ήμασταν έξω από το μαγαζί, είδαμε το παιδάκι και τους βάλαμε στο μαγαζί να τους βοηθήσουμε. Το 2,5 ετών παιδάκι ήταν ήδη νεκρό. Βάλαμε σε άλλο μέρος το 12χρονο, γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση, χάλια ψυχολογικά, προσπαθήσαμε να το ηρεμήσουμε και του είπαμε να είναι δυνατός και είδαμε ότι το παιδί ήταν νεκρό» λέει στο newsit.gr ο κ. Ματζώρος και συνεχίζοντας συμπληρώνει «ήταν παγωμένο το παιδί και χτυπημένο στο στόμα, φόραγε μόνο ένα πάμπερ και ένα φανελάκι. Πήραμε το ΕΚΑΒ και ήρθε και το πήρε. Είναι κοντά στο να βρουν τον δολοφόνο, απ’ ότι ακούγεται».

Με πληροφορίες από pelop.gr, ilialive.gr, patrisnews.gr