Αρχική Ν. Αχαΐας Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πώς κινείται η έρευνα των Αρχών – Συνεχίζονται...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πώς κινείται η έρευνα των Αρχών – Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Συνεχίζονται οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών αναφορικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών λαμβάνει καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Οι πρώτες καταθέσεις, σύμφωνα με το pelop.gr, λαμβάνονται από γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων της Αθήνας όπου είχαν νοσηλευθεί η Μαλένα και η Τζωρτζίνα.
Κλιμάκιο του Τμήματος θα επιστρέψει, επίσης, στην Πάτρα για να μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτές του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων και του Πανεπιστημιακού.
Οι τελευταίες καταθέσεις θα ληφθούν από τους γονείς των τριών παιδιών.
Ο συμπληρωματικός φάκελος της προκαταρκτικής εξέτασης αναμένεται να εξεταστεί από τις Αρχές ύστερα από το Πάσχα.
Η εισαγγελικές Αρχές παραμένουν σταθερές στη στάση τους όσον αφορά στη διαχείριση της υπόθεσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με πηγή να λέει στο τοπικό μέσο πως «για πολλοστή φορά θέλουμε να διαχωρίσουμε τις όποιες εικασίες, εκτιμήσεις και δηλώσεις, τις όποιες έμμεσες ή άμεσες υποψίες και κατηγορίες, από τα πραγματικά δεδομένα και στοιχεία της υπόθεσης».
«Στο υποθετικό ενδεχόμενο που θ’ απαιτηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης, ας γίνει αντιληπτό ότι πρέπει να είναι επαρκέστατες οι ενδείξεις και δη για μία τέτοια τόσο λεπτή υπόθεση και θα κλιμακώνονται τα ζητούμενα της Δικαιοσύνης, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε αποδείξεις εφόσον περάσουμε σε επόμενα στάδια (παραπομπή, ακροατήριο, κ.ό.κ.). Είμαστε, όμως, στην αρχή μιας πολυσύνθετης έρευνας και σώφρον είναι να μην προδικάζεται το παραμικρό» επεσήμανε η ίδια πηγή.