Αρχική Ν. Κορινθίας ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Α’/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β’/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Α’/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β’/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, ο Διδάσκαλος-Διευθυντής της Α’/βάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, κ. Δημήτριος Ντρίμερης, και ο Φιλόλογος-Διευθυντής της Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, κ. Δημήτριος Ασβεστόπουλος, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης μας και οι κ. Διευθυντές, σε πολύ θερμό κλίμα, αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία, στην συνεργασία Εκκλησίας και Φορέων της Εκπαίδευσης, στην «σφαιρική» μόρφωση των παιδιών και γενικότερα στην ευαίσθητη παιδική και εφηβική ηλικία των νέων μας, αλλά και στην αδυσώπητη καθημερινότητα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν και τους αποπροσανατολίζει από το βασικό ζητούμενο της ηλικίας τους, που είναι η εκπαίδευση, η τελειοποίηση των σπουδών τους και η ευρύτερη κοινωνικοποίηση τους.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τους κ. Διευθυντές για την ευγενική επίσκεψή τους, γνωρίζοντάς τους ότι θα του έδιδε μεγάλη ικανοποίηση η συνάντηση του με τους διδάσκοντες και τους διδασκομένους είτε στον χώρο της Ι. Μητροπόλεως είτε στα σχολεία τους, τους ευχήθηκε δε «καλή Σαρακοστή» και φώτιση στο πολύ δύσκολο έργο τους.