Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Εγκεφαλικά νεκρός 2χρονος που κατάπιε φασόλι – Οι γονείς δώρισαν τα...

Πάτρα: Εγκεφαλικά νεκρός 2χρονος που κατάπιε φασόλι – Οι γονείς δώρισαν τα όργανά του

Το θαύμα δυστυχώς δεν έγινε και ο 2χρονος Γιώργος “‘εφυγε” από τη ζωή, δίνοντας γενναία μάχη στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρίου. Το παιδάκι σύμφωνα με το agrinionews.gr, το απόγευμα της Παρασκευής κατάπιε ένα φασόλι που του προκάλεσε απόφραξη στους αεραγωγούς και από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς του.

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου οι γιατροί έδωσαν μάχη και πέτυχαν να το επαναφέρουν καρδιολογικά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό του Ρίου όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής.

Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr το πρωί διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος Γιώργος  ήταν εγκεφαλικά νεκρός και οι γονείς του, μέσα στον ανείπωτο πόνο τους, πήραν την απόφαση να δωρίσουν ζωτικά του όργανα. Όπως ο Αντρέας Ηλιάδης, διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων στο Ρίο, το παιδί διαπιστώθηκε πως ήταν εγκεφαλικά νεκρό το πρωί και ειδοποιήθηκαν οι γονείς του.

ΔΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ

Οι γονείς παρά τον πόνο τους, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους. Θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται και μετουσιώνοντας τον πόνο τους σε αγάπη, αλληλεγγύη και παράδειγμα ανθρωπιάς.

infokids.gr