Αρχική Eπικαιρότητα Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Αστροπαιδεία

Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Αστροπαιδεία

Η Άνοιξη θα ξεκινήσει με μία πολύ καλή Νέα Σελήνη, που θα φέρει ελπίδα και λύσεις στα προβλήματα που λίγο πολύ μας έχουν επηρεάσει όλους. Σίγα σιγά ο Δίας προχώρα προς τον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και στη συνέχεια θα προχωρήσουν μαζί στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 6 Μαρτίου. Ο Ερμής θα τους ακολουθήσει στις 10 Μαρτίου, μπαίνοντας και αυτός στους Ιχθύς. Πάμε όμως να δούμε και αναλυτικά πώς επηρεάζουν όλα αυτά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Ο μήνας ξεκίνα με εσάς τους Κριούς, να αποζητάτε περισσότερο προσωπικό χρόνο, καθώς έχετε την ανάγκη να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη, που θα γίνει στις 2 Μαρτίου, σας βοήθα να απομονωθείτε και να κάνετε την ενδοσκόπηση σας. Επίσης, ίσως υπάρξουν για κάποιους από εσάς μυστικές επαφές ή γνωριμίες. Οι ενέργειες, που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα καρμικής φύσεως.
Στις 3 Μαρτίου ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρεθούν δίπλα στον Πλούτωνα, κάνοντας όλοι μαζί όψη συνόδου, στον 10ο φυσικό σας οίκο. Οι γεννημένοι 16,17 και 18 Απριλίου θα έχετε εξελίξεις που θα α φορούν στα επαγγελματικά αλλά και στην κοινωνική σας εικόνα. Επίσης, δεν θα λείψουν οι έντονες ερωτικές στιγμές και οι νέες γνωριμίες.

Ο Ήλιος με τον Δία, θα κάνουν όψη συνόδου στις 5 του μήνα, στον 12ο οίκο σας. Οι γεννημένοι 3,4 και 5 Απριλίου θα έχετε βοήθεια, λύσεις αλλά και προστασία, από ανθρώπους που κινούνται πίσω από την πλάτη σας. Στις 6 ο Άρης και η Αφροδίτη θα προχωρήσουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι Κριοί των πρώτων ημερών, να περιμένουν φλερτ, έρωτες και γνωριμίες.
Στις 13 ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα δίνοντας σας την ευκαιρία να έχετε μία ρομαντική, χαλαρή και ήρεμη ημέρα. Προσοχή μόνο στην αφηρημάδα και στην αφέλεια. Στη συνέχεια, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στις 17 Μαρτίου. Απρόσμενες συναντήσεις, ξαφνικές και έξυπνες ιδέες αλλά και νευρικότητα, θα έχουν οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος του μήνα, θα γίνει στις 18 Μαρτίου. Συμμετέχουν πολλοί πλανήτες ρίχνοντας φως και φέρνοντας προς τα έξω προβλήματα που πρέπει να δουλευτούν. Εσείς οι Κριοί, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με εργασιακά ζητήματα, με θέματα της καθημερινότητας σας και με την υγεία σας, τόσο την σωματική όσο και την ψυχική.
Στις 19, η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας κάποιους από εσάς σε ρήξη με συνεργάτες ή φίλους. Στις 22 ακολουθεί το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Εκεί καλό είναι να προσέχετε λίγο την συμπεριφορά σας, κυρίως οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί.

Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 23 δημιουργούν μια έντονη επιθυμία για, ονειροπόληση και φαντασιώσεις. Στις 26, το εξάγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα, σας βάζει να ψάξετε και να αποκαλύψετε κρυφές κινήσεις που αφορούν στην καριέρα σας.
Τέλος στις 28 η Αφροδίτη θα βρεθεί στο πλάι του Κρόνου. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα πιεστείτε γιατί ίσως αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Επίσης ίσως νιώσετε ότι σας περιορίζουν άτομα όπως οι συνεργάτες σας, αλλά και οι φίλοι.

Ταύρος

Οι Ταύροι τον Μάρτιο θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στους συνεργάτες, στους φίλους, στα παιδιά άλλα και στα ερωτικά σας. Επίσης θα έχετε έμπνευση για νέα και δημιουργικά σχέδια.
Η Νέα Σελήνη του μήνα θα γίνει 2 Μαρτίου στον 11ο φυσικό σας οίκο. θα είναι ένα νέο φεγγάρι, αρκετά καλό, διότι θα έχει την θετική συμμέτοχη του Δία. Είναι μια καλή περίοδος, να ενταχθείτε σε ομάδες και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Επίσης, μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και να αναθεωρήσετε κάποια άλλα.

Στις 3 ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρεθούν δίπλα στον Πλούτωνα, στον 9οίκο σας. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών θα ευνοηθείτε σε θέματα δημοσίων σχέσεων, γνωριμιών, νομικών θεμάτων αλλά και στις επαφές γενικότερα.
Ο Ήλιος και ο Δίας, θα κάνουν όψη συνόδου στις 5 του μήνα. Οι γεννημένοι 3,4,5 και 6 Μαΐου θα έχετε την βοήθεια από φίλους και ομάδες, που ίσως συμμετέχετε, ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδια σας.

Στις 6 Μαρτίου η Αφροδίτη με τον Άρη, συνεχίζοντας την κοινή τους πορεία, θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, θα φλερτάρετε και ότι ξεκινήσετε θα το κάνετε με πάθος. Στη συνέχεια 13 του μήνα ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα εξιτάροντας την φαντασία και τους οραματισμούς σας.
Ο Ερμής στις 17, θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Εσείς που είστε γεννημένοι 1,2 και 3 Μαΐου, θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, έξυπνες ιδέες και ίσως ακούσετε νέα που δεν τα περιμένατε. Επίσης, θα προσπαθήσετε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να μην χάνετε την υπομονή σας….. πράγμα δύσκολο με τον Ουρανό σε αυτή τη θέση.

Στις 18 του μήνα θα πραγματοποιηθεί και η πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου. Θα είναι αρκετά δύσκολη, λόγω της συμμετοχής πολλών πλανητών, όμως για εσάς θα είναι πιο εποικοδομητική η επίδραση της. Έτσι λοιπόν, θα έρθουν πάλι στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στις φιλίες, στις ομάδες, στα παιδία, αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια.

Την προσοχή σας θα πρέπει να έχετε οι γεννημένοι 1,2,3 και 4 Μαΐου, στις 19, λόγω του τετράγωνου μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού. Μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς ή και ξαφνικές γνωριμίες. Επίσης, δεν είναι καλή στιγμή για αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Το τετράγωνο αυτό επαναλαμβάνετε στις 22 του μήνα, αλλά στην θέση της Αφροδίτης, αυτή την φόρα είναι ο Άρης. Οπότε, προσοχή στις ακραίες συμπεριφορές και σε καταστάσεις που μπορεί να σας αιφνιδιάσουν κυρίως στο τομέα της καριέρας σας.
Τέλος, η Αφροδίτη θα κάνει όψη συνόδου με τον Κρόνο, βοηθώντας σας σε θέματα καριέρας, βάζοντας σας κάποιους χρήσιμους περιορισμούς και παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Επίσης θα μπορούσαμε να κάνετε και μια γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους, ο Μάρτιος θα έχει να κάνει με την καριέρα, τους προϊσταμένους, τους γονείς και το σπίτι σας γενικότερα. Η Νέα Σελήνη, που θα γίνει στις 2 Μαρτίου, θα έχει την θετική συμμετοχή του Δία αλλά και του Ουρανού. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, για εσάς και κυρίως για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, να κάνετε ενάρξεις. Αυτές οι ενάρξεις αφορούν κυρίως θέματα καριέρας, ίσως κάποια προαγωγή, κοινωνική προβολή αλλά και νέα επαγγελματικά βήματα.

Στις 3 του μήνα η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Είναι μια πολύ ερωτική όψη που θα φέρει έντονα συναισθήματα και καταστάσεις, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, αφού γίνετε στον 8ο οίκο σας. Στις 5, ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Δία φέρνοντας επαγγελματική τύχη και ευκαιρίες στους γεννημένους 3,4 και 5 Ιουνίου.
Στη συνέχεια, 6 του μήνα, η Αφροδίτη με τον Άρη θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου και ήδη, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, θα αρχίσετε να επωφελείστε από τα ωραία τρίγωνα που θα δημιουργηθούν με τον Ήλιο σας.

Ο Ήλιος θα κάνει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στις 13 του μήνα. Γενικά, είναι μια ρομαντική όψη, αλλά θέλει λίγο προσοχή από τους γεννημένους 12,13 και 14 Ιουνίου. Πρέπει να φιλτράρετε ότι συμβαίνει, σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σας και να μην είστε αφηρημένοι ή αφελείς. Στις 17 με το εξάγωνο Ερμή και Άρη, θα υπάρξουν συναντήσεις και θετικές εξελίξεις στα θέματα καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας γενικότερα.
Στις 18 θα γίνει και η πανσέληνος του Μαρτίου. Συμμετέχουν πολλοί πλανήτες και δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη. Έρχονται λοιπόν, στο φως θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα, την κοινωνική σας εικόνα, το σπίτι αλλά και την οικογένεια.

Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, στις 21, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν στην καριέρα σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σας βοήθα σε αυτά τα θέματα, με καλές δημόσιες σχέσεις, με τυχερές επαφές και γνωριμίες. Στις 23 του μήνα όμως θα είστε πιο προσεκτικοί, διότι ο Ερμής θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα και τα ψεματάκια ή τα μεγάλα λόγια δεν θα λείψουν. Το κάλο είναι ότι στις 26 ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, βοηθώντας τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου να είστε παρατηρητικοί και να κάνετε ερευνά σε βάθος σε ότι αφόρα στα επαγγελματικά και στα θέματα καριέρας γενικότερα.

Καρκίνος

Τον πρώτο μήνα της άνοιξης, εσείς οι Καρκίνοι θα θελήσετε να ενισχύσετε το πνευματικό σας επίπεδο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα ταξίδια, οι επαφές με άτομα που ζουν στο εξωτερικό και ότι άλλο σχετίζεται με την επικοινωνία. Η Νέα Σελήνη του μήνα, θα γίνει στις 2 Μαρτίου. Θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς, καθώς θα έχει την θετική συμμετοχή του Δία αλλά και του Ουρανού. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να λύσετε νομικά θέματα, να έρθετε σε επαφή με ξένες χώρες ή ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και θα είναι έντονη η επιθυμία σας να ταξιδέψετε. Είναι μια καλή ευκαιρία, αν θέλετε να ξεκινήσετε σπουδές ή και να διευρύνετε τις γνώσεις σας.

Στις 3, η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Μια έντονη και πολύ ερωτική όψη θα γίνει μέσα στον 7ο οίκο σας. Οι γεννημένοι 18,19 και 20 του μήνα, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, καθοριστικές γνωριμίες, άλλα και αισθήματα ζήλιας διότι θα αποζητάτε τον απόλυτο έλεγχο. Ο Ήλιος στις 5 του μήνα, θα κάνει όψη συνόδου με τον Δία. Οι γεννημένοι 5,6 και 7 Ιουλίου, θα έχετε μία τυχερή ήμερα με ευκαιρίες και νέα, που θα είναι πολύ βοηθητικά για εσάς. Στις 6, ο Άρης με την Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Συνεχίζετε να έχετε όρεξη για φλερτ και περιπέτειες, κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα.

Μια πολύ καλή ημέρα, για να οραματιστείτε, να χαλαρώσετε και να εκφράσετε τον έντονο ρομαντισμό σας είναι στις 13 του μήνα. Η σύνοδος του Ήλιου και του Ποσειδώνα δημιουργεί πολύ θετικό κλίμα, για εσάς που είστε γεννημένοι 13,14 και 15 Ιουλίου. Η πανσέληνος αυτού του μήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 18, και θα συμμετέχουν αρκετοί πλανήτες. Δεν θα είναι και πολύ εύκολη πανσέληνος, αλλά αυτό δεν ισχύει τόσο για εσάς, μιας και οι περισσότεροι πλανήτες σας κάνουν θετικές όψεις. Οπότε, θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών και επαφών με συγγενείς ή άτομα που κατοικούν στο εξωτερικό θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Στις 19 το τετράγωνο Αφροδίτης και Ουρανού ίσως φέρει εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις, σε κάποιους από εσάς. Αντίθετα, στις 21 ο Ερμής με τον Δία φέρνουν ευχάριστα νέα και τυχερές συναντήσεις. Ο Άρης συνάντα και αυτός τον Ουρανό κάνοντας τετράγωνο μαζί του στις 22. Προσοχή στα νεύρα και τις εντάσεις, καθώς και στις αιφνίδιες επιθέσεις. Στη συνέχεια ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, στις 23, αφήνουν την φαντασία και την τάση σας για ονειροπόληση, ελεύθερη. Στις 26 ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα βοηθώντας σας να είστε συγκεντρωμένοι και παρατηρητικοί. Τέλος, στις 28 η Αφροδίτη θα βρεθεί δίπλα στον Κρόνο, περιορίζοντας σας σε θέματα οικονομικής φύσεως πχ τράπεζες, δάνεια κλπ.

Λέων

Τα Λιοντάρια, τον Μάρτιο θα ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά, τα χρήματα των άλλων αλλά και τα υλικά σας αποκτήματα. Τράπεζες, δάνεια, κληρονομιές αλλά και επιθυμίες που τονίζουν τις ανάγκες σας θα είναι στο επίκεντρο με το ξεκίνημα της άνοιξης. Η Νέα Σελήνη του μήνα θα γίνει στις 2 Μαρτίου και στον 8ο φυσικό σας οίκο. Θα είναι ένα ωραίο νέο φεγγάρι μιας και η συμμετοχή του Δία και του Ουρανού βοηθούν με τις θετικές τους όψεις. Θα ασχοληθείτε με τα χρήματα και τα περιουσιακά σας στοιχειά. Θα έχετε επαφές με τράπεζες και άλλα δημόσια ταμεία και ίσως προκύψουν οικονομικές απολαβές από τρίτους.

Στις 3 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Είναι μια όψη έντονα ερωτική. Θα φλερτάρετε και θα κάνετε γνωριμίες, κυρίως μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Στη συνέχεια, οι δυο τους, θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου στις 6 του μήνα. Έτσι οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο Ερμής στις 17 , θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι 3,4 και 5 Αυγούστου θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις, ειδήσεις και ιδέες που θα έχουν να κάνουν με την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα.

Στις 18 θα έχουμε την πανσέληνο του μήνα. Θα είναι αρκετά δύσκολη και θα συμμετέχουν πολλοί πλανήτες. Εσείς τα Λιοντάρια θα πρέπει να ολοκληρώσετε ή να βρείτε λύσεις, σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Όποτε τράπεζες, δάνεια, κληρονομίες και γενικότερα τα υλικά σας αποκτήματα, είναι και αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο.
Αμέσως μετά, το τετράγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη στις 19, σας φέρνουν αντιμέτωπους με θέματα σχέσεων. Ο Ουρανός με τα τετράγωνα του, αλλά και ο Κρόνος απέναντι σας, σας δοκιμάζει εδώ και καιρό. Εσείς που είστε γεννημένοι 3,4 και 5 Αυγούστου, να περιμένετε ξαφνικές και απρόβλεπτες καταστάσεις, όχι μόνο στις ερωτικές σχέσεις, άλλα και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

Στις 22 ο Άρης ακολουθώντας την Αφροδίτη, θα δημιουργήσει και αυτός όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Αυτή είναι μια πιο επιθετική όψη, ίσως σας αιφνιδιάσουν με την ακραία τους συμπεριφορά άτομα που συνεργάζεστε, ή έχετε πιο στενές σχέσεις, απογοητεύοντας σας. Τέλος, η Αφροδίτη θα βρεθεί δίπλα στον Κρόνο στις 28 του μήνα. Οι γεννημένοι 13,14 και 15, θα έχετε κάποιους περιορισμούς στα θέματα που αφορούν στις σχέσεις, βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις, με σκοπό τη διάρκεια τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι τον Μάρτιο, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τις σχέσεις. Θέματα που σχετίζονται με εσάς και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. θα θελήσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να δώσετε έμφαση στα προσωπικά σας. Η Νέα Σελήνη, θα γίνει στις 2 του μήνα στον 7ο φυσικό σας οίκο. Είναι ένα πολύ ωραίο νέο φεγγάρι, που θα γίνει απέναντι σας και θα συμμετέχει θετικά ο Δίας και ο Ουρανός. Ένας νέος κύκλος γνωριμιών και σχέσεων, ξεκινάει για εσάς τους Παρθένους, κυρίως για τους γεννημένους 3,4 και5 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα στις 3 του μήνα μια άκρως ερωτική συνοδός, θα γίνει στον 5ο σας οίκο. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρεθούν, δίπλα στον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι 19,20 και 21 Σεπτεμβρίου θα έχετε έντονες ερωτικές συναντήσεις, γνωριμίες, φλερτ και θα θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Στις 5, ο Ήλιος θα κάνει όψη συνόδου με τον Δία. Οι γεννημένοι 5,6 και 7, θα έχετε τύχη και ευκαιρίες στο κομμάτι των σχέσεων, προσοχή μόνο στα μεγάλα λόγια, γιατί εκεί δίπλα υπάρχει και ο Ποσειδώνας που θολώνει το τοπίο.

Ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα στις 13 του μήνα. Οι γεννημένοι 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου θα έχετε μια πιο ρομαντική διάθεση και θα πρέπει να μην είστε ευκολόπιστοι. Στις 17, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και ίσως έχετε απρόσμενες συναντήσεις και πρωτότυπες ιδέες. Η Πανσέληνος του Μαρτίου, σας επηρεάζει άμεσα και θα γίνει στις 18 του μήνα. Συμμετέχουν αρκετοί πλανήτες και δεν σας το κάνουν και πολύ εύκολο. Τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν, ανάμεσα σε εσάς και τους σημαντικούς άλλους της ζωή σας, θα βγουν μπροστά και θα υπάρξει σύγχυση και ένταση, κυρίως για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών.

Στις 19, θα κάνει τετράγωνο η Αφροδίτη με τον Ουρανό. Παρόλο που δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, να προσέξετε για τυχόν εντάσεις, κυρίως στον χώρο εργασίας σας. Ο Ερμής με τον Δία στις 21, φέρνουν τυχερές συναντήσεις και χρήσιμες επαφές. Στις 22, ο Άρης θα κάνει και αυτός με την σειρά του, τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας και πάλι εντάσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Την προσοχή σας θα πρέπει να έχετε οι γεννημένοι 15,16 και17 Σεπτεμβρίου στις 23 του μήνα. Ο Ερμής θα κάνει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα και τα μεγάλα λόγια δεν θα λείψουν. Η ονειροπόληση και οι φαντασιώσεις σας, σας μπερδεύουν αρκετά και στο τέλος απογοητεύεστε.
Τέλος, η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα συναντηθούν μέσα στον 6ο οίκο σας. Αυτό θα σας περιορίσει κάπως στην εργασία, δημιουργώντας σας μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα, για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μια δίαιτα και να προσέξουν τον εαυτό τους.

Ζυγός

Ο Μάρτης σας υποδέχεται με νέα ξεκινήματα στην εργασιακή σας καθημερινότητα, αλλαγές στην διατροφή σας ή στην γυμναστική σας. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνετε αλλαγές σε αυτούς τους τομείς, μιας και η Νέα Σελήνη του μήνα είναι πολύ ευνοϊκή.
Εξάλλου, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 27 του Μάρτη θα απασχολήσουν την σκέψη σας αυτοί οι τομείς, επομένως θα έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε πιο συστηματικά τα βήματα σας ώστε να εδραιώσετε τις νέες συνήθειες σας.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3, θα δημιουργούν ένα ερωτικό κλίμα καθ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, ενώ δεν θα λείψουν οι ερωτικές ευκαιρίες σε όσους από εσάς είστε single. Επιπλέον, ευνοείται η ενασχόληση με κάποια δημιουργική δραστηριότητα, κάποιο καινούργιο χόμπι ή άθλημα.

Τέλος, η Πανσέληνος στις 18/3, βοηθάει να αφήσετε πίσω σας φόβους και μια περίοδο που σας είχε επιβαρύνει ψυχικά, καθώς και να τελειώσετε το όποιο παρασκήνιο έχει δημιουργηθεί είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που μέχρι τώρα αγνοούσατε.

Σκορπιός

Ο Μάρτης έρχεται να αναπτερώσει το ηθικό σας και να σας δώσει χαρά και ανεμελιά που τόσο σας είχε λείψει. Η Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου πριμοδοτεί νέα ξεκινήματα που αφορούν κάποιο χόμπυ, κάποια δημιουργική δραστηριότητα, ερωτικά σκιρτήματα, διασκέδαση και εξόδους και αν το επιθυμείτε, θα φέρει την απόφαση για τον ερχομό ενός απογόνου. Εξάλλου, η παρουσία του Ερμή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς, θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο συστηματικά τα βήματα σας και να αποφασίσετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3 φέρνουν αφενός ενασχόληση με οικογενειακά θέματα και θέματα σπιτιού, αφετέρου δίνουν την διάθεση να ομορφύνετε τον χώρο που ζείτε ή κάποιο ακίνητο καθώς και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
Μια προσοχή μόνο, καθώς ο Άρης μπορεί να φέρει και μια διάθεση αντιπαράθεσης, ωστόσο η παρουσία της Αφροδίτης μπορεί να “γλυκάνει” αμέσως μετά το κλίμα.

Η Πανσέληνος του μήνα ρίχνει φως σε θέματα ομάδων, φίλων και συλλόγων στους οποίους μπορεί να ανήκετε είτε να φέρει την ολοκλήρωση κάποιας φιλικής σχέσης που δεν σας ταιριάζει πλέον ή εναλλακτικά ένα ξεκαθάρισμα με κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Τοξότης

Ο Μάρτης θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά θέματα και θέματα που αφορούν κάποιο ακίνητο. Τόσο η Νέα Σελήνη στις 2/3, που ευνοεί νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, όσο και ο Ερμής από τις 10/3 συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση και σας δίνετε ταυτόχρονα η ευκαιρία να επεκταθείτε μέσα από αυτά.

Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3 θα σας κάνουν να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με κοντινές μετακινήσεις, εμπορικές συναλλαγές, τα αδέρφια ή ξαδέρφια σας, καθώς και με ό,τι μπορεί να αφορά τη συγγραφή και τα media.

Τέλος, η Πανσέληνος του Μαρτίου θα ρίξει φως στα επαγγελματικά σας. Είτε αφορά μια πρόταση που σας έχει γίνει για κάποια νέα θέση, είτε για κάποια προαγωγή στην υπάρχουσα εργασία σας, ήρθε η ώρα να πάρετε μια απόφαση, έχοντας πιο πολλά δεδομένα στα χέρια σας. Ωστόσο, η συμμετοχή του Ποσειδώνα, μπορεί να αποβεί εξαπατητική, για αυτό ίσως θα ήταν καλύτερα να μην αποφασίσετε άμεσα αλλά να το καθυστερήσετε λίγο ακόμη.

Αιγόκερως

Ο μήνας ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη (2 Μαρτίου) που σας ωθεί σε επεκτατικά νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με τα αδέλφια ή ξαδέλφια σας, τη συγγραφή, το εμπόριο ή τον χώρο των media, καθώς και κάποια κοντινή μετακίνηση που μπορεί να σας βοηθήσει να επεκταθείτε επαγγελματικά ή να περάσετε όμορφα. Η αλήθεια είναι πώς οι τομείς αυτοί θα σας απασχολήσουν για όλο σχεδόν τον Μάρτη αρχής γενομένης από τις 10/3 λόγω του περάσματος του Ερμή στους Ιχθύς.

Από την άλλη, η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, δείχνει ότι θα προκύψουν κάποια επιπλέον εισοδήματα (που μπορεί να μην περιμένατε) αλλά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση καθώς παράλληλα θα προκύψουν και κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Η (οικονομική σας) ζυγαριά, θα ισορροπήσει φτάνει να μην υπερενθουσιαστείτε με τα έσοδα και σπεύσετε να τα…εξαφανίσετε νωρίς.

Τέλος, η Πανσέληνος του μήνα ρίχνει φως σε θέματα που έχουν να κάνουν είτε με σπουδές είτε με το εξωτερικό. Αν αυτό αφορά κάποιο πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό είτε φιλικής/ερωτικής είτε επαγγελματικής φύσεως, ίσως σας αποκαλυφθούν κάποια νέα δεδομένα, ωστόσο μην τα πάρετε τις μετρητοίς καθώς ελλοχεύουν παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Ο Μάρτης φαίνεται να είναι ένας μήνας άκρως οικονομικού ενδιαφέροντος για εσάς και όχι άδικα. Από τη μια η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου πριμοδοτεί καινούργια οικονομικά ξεκινήματα για εσάς που έχουν άρωμα…επέκτασης, είτε πρόκειται για ένα δεύτερο εισόδημα, είτε για κάποια αύξηση στα υπάρχοντα έσοδα σας.

Από την άλλη, η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη ώστε να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, λόγω του Ερμή στον Υδροχόο από τις 10 έως τις 27 Μαρτίου. Η Πανσέληνος στις 18, θα ρίξει φως στα οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους ή σε θέματα δανείων, κληρονομιών κτλ. Προσέξτε γιατί μπορεί να μην ευσταθούν απαραίτητα όλα όσα θα σας ‘αποκαλυφθούν’, ωστόσο κρατήστε τις πληροφορίες που μπορεί να σας έρθουν για μελλοντική χρήση…

Τέλος, η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο σας, σας βγάζει επιτέλους από ένα πολύμηνο παρασκήνιο και μια κούραση ανυπέρβλητη που σας είχε καταβάλει. Είναι η ώρα της δράσης για εσάς και έχετε τη γοητεία σας σύμμαχο σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε να ‘τρέξετε’ το επόμενο διάστημα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύες

Μήνας τον γενεθλίων σας για τους περισσότερους από εσάς καθώς και ως πρωταγωνιστές της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, ο Μάρτης φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενος. Αφενός η Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου σας εξοπλίζει για νέα ξεκινήματα που έχουν ‘άρωμα’ επεκτατικό τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφετέρου η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας από τις 10 έως τις 27 Μαρτίου, βοηθά στο να τα έχετε μελετήσει προσεκτικά πριν τα υλοποιήσετε και να έχετε επιστρατεύσει και την περίφημη διαίσθηση σας.

Η Πανσέληνος του μήνα δείχνει πώς φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας, συνθήκη η οποία μπορεί να φέρει είτε την ολοκλήρωση μιας σχέσης ή το ξεκαθάρισμα με το ταίρι σας για κάποιο θέμα που σας απασχολούσε καιρό. Ωστόσο, επειδή η παρουσία του Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει θολωτικά, μην πάρετε τοις μετρητοίς όσα ειπωθούν.

Τέλος, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο από τις 6 Μαρτίου δεικνύουν πλούσιο ερωτικό παρασκήνιο, καθώς και μια διάθεση για κρυφές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

astroteam.gr