Αρχική Eπικαιρότητα Κούγιας: Η δίκη Λιγνάδη μεταφέρεται για την Πέμπτη – Αναλαμβάνω τα έξοδα...

Κούγιας: Η δίκη Λιγνάδη μεταφέρεται για την Πέμπτη – Αναλαμβάνω τα έξοδα των μαρτύρων κατηγορίας

Για την Πέμπτη μεταφέρεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Αλέξη Κούγια να αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα των μαρτύρων κατηγορίας.
Η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη μεταφέρεται για την Πέμπτη, όπως έκανε γνωστό ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μάλιστα θα καλύψει και τα έξοδα των μαρτύρων κατηγορίας.
«Η πρόεδρος του δικαστηρίου μας ανακοίνωσε πως λόγω της αποφάσεως του συνδικαλιστικού οργάνου των δικαστικών υπαλλήλων, η γραμματέας της έδρας θα απέχει μέχρι τις 11:00. Τότε θα ανακοινωθεί και νέα διακοπής της δίκης για την Πέμπτη όπως έχει προγραμματιστεί λόγω κολλήματος προσώπου της συνθέσεως. Αυτά έχω να σας πω. Η δίκη θα ξεκινήσει κανονικά την Πέμπτη» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο έμπειρος δικηγόρος.
Παράλληλα, επεσήμανε πως ο ίδιος θα φροντίσει για τα έξοδα των μηνυτών του πελάτη του.
«Επειδή την προηγούμενη φορά ένας συνάδελφος είπε ότι κάποιοι από τους μάρτυρες κατηγορίας μπορεί να λείψουν γιατί είναι φτωχά παιδιά και είναι στο εξωτερικό, θέλω να σας πω ότι εγώ προσωπικά – γιατί ο κ. Λιγνάδης δεν έχει τα χρήματα – αναλαμβάνω τα έξοδα για να έρθουν από το εξωτερικό και τα έξοδα της διαμονής τους και της διατροφής τους, γιατί δικαστήριο χωρίς μάρτυρες δεν μπορεί να γίνει» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στον πελάτη, επανέλαβε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι «μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα που θέλει να παρακολουθήσει προσωπικά τη δίκη» ενώ έχει 15 μάρτυρες υπεράσπισης.