Αρχική Χωρίς κατηγορία B.Nανόπουλος : Οι πολίτες δεν γυρίζουν πίσω κ.Σταυρέλη …..

B.Nανόπουλος : Οι πολίτες δεν γυρίζουν πίσω κ.Σταυρέλη …..

Οι πολίτες δεν γυρίζουν πίσω κ.Σταυρέλη! Μην συνεχίζετε τον ολισθηρό δρόμο της μισής αλήθειας… Εμείς θα μιλάμε με έργα!

Δεν είναι «ραντιέρης» ο δήμος Κορινθίων κ.Σταυρέλη όπως λέτε. Καλό είναι τέτοιες εκφράσεις να τις αποφεύγετε.

Εντυπώσεις προσπαθείτε για ακόμα μια φορά να δημιουργήσετε κ.Σταυρέλη αναφέροντας στους Κορίνθιους, ως συνηθίζετε τελευταία, την μισή αλήθεια. Την αλήθεια που σας εξυπηρετεί.

Στο ερώτημα σας λοιπόν κ.Σταυρέλη «πότε θα πούμε εμείς την πραγματικότητα στους Κορίνθιους» απαντάμε«πότε θα αποφασίσετε να το πράξετε εσείς, μακριά από εκλογικά συμφέροντα και οφέλη τα οποία ως φαίνεται σαν καθοδηγούν, αν και απέχουμε από τις επόμενες εκλογές 18 μήνες».

Εμείς ως Δημοτική Αρχή και θάρρος έχουμε και επιτυχίες να αναφέρουμε έχουμε και την πραγματικότητα την βλέπουν οι Κορίνθιοι! Βλέπουν τις μεγάλες αλλαγές, βλέπουν τις βελτιώσεις, όσο κι αν εσείς προσπαθείτε για το αντίθετο.

Η διαδικασία πολεοδόμησης του στρατοπέδου ξεκίνησε από την Δημοτική αρχή Πνευματικού – Σταυρέλη αλλά δεν τελείωσε ΠΟΤΕ. Εμείς σε δυο χρόνια θητείας την ολοκληρώνουμε.

Στο ερώτημά σας περί της έκτασης που λαμβάνει ο δήμος σας απαντώ πως παίρνουμε ότι προβλέπει ο νόμος, ούτε σπιθαμή λιγότερη απ ότι πήραν όλοι οι άλλοι δήμοι στη χώρα. Γιατί δεν το λέτε αλλά μειώνετε την έκταση πλασματικά;Η κυβέρνηση ναι, βοηθάει, όμως οι υπηρεσίες του δήμου επι των ημερών μας λειτουργούν καλύτερα και φέρνουν το αποτέλεσμα που πρέπει. Γιατί δεν αναγνωρίζετε την προσπάθεια; Όλοι οι άλλοι βοηθούν το δήμο και η δημοτική αρχή δεν κάνει τίποτα;

Στο θέμα του διοικητηρίου για πολλοστή φορά σας απαντώ πως στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού οι χρήσεις γης προβλέπουν χώρους για διοικητήριο, πανεπιστήμιο, πράσινο, αναψυχή και κατοικία. Η ανάπλαση που θα πραγματοποιηθεί θα είναι μοναδική!

Τα τριώροφα κτίρια που προβλέπουμε να γίνουν στο στρατόπεδο, αν δεν το γνωρίζετε σας το λέμε, επιτρέπουν αξιοποίηση πολλών χρήσεων και δεν περιοριζόμαστε στην χρήση τους για διώροφες κατοικίες.

Κόπτεστε για την μικρή αξία των γύρω οικοπέδων Αγ.Άννης κτλ όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί η δική σας, προηγούμενη δημοτική αρχή. Θέλετε να κάνουμε και εμείς το ίδιο λάθος το οποίο αναγνωρίζετε πολύ αργά;

Περι της συμφωνίας που υπαινίσσεστε και την απουσία πρασίνου σας καλώ απλά…να δείτε καλύτερα το σχέδιο διότι προφανώς δεν το έχετε δει καλά!

Αποδεχθείτε κύριε Σταυρέλη την πραγματικότητα και πάψτε να αναφέρετε το έτοιμο γήπεδο ποδοσφαίρου. Το στρατόπεδο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ και δεν το κάνουμε ό,τι θέλουμε! Για κάθε παρέμβαση πρέπει να συμφωνεί και ο ιδιοκτήτης, το ΤΕΘΑ, κάτι το οποίο επιμελώς «ξεχνάτε» να αναφέρετε στις δημόσιες παρεμβάσεις σας. Άραγε γιατί;

Η εικασία σας περι υπερκοστολόγησης στον ηλεκτροφωτισμό και παραχώρηση σε ιδιώτη δεν είναι παρά ένα ακόμα ΠΑΡΑΜΥΘΙ σας. Χωρίς να ξοδέψει ο δήμος ούτε ένα ευρώ εξοικονομεί ετησίως τουλάχιστον 200 χιλιάδες ευρώ και δίνει στους δημότες ποιότητα φωτισμού και αντικατάσταση λαμπτήρων σε 72 ώρες το πολύ.

Εν κατακλείδι…

Μην απαξιώνετε κύριε Σταυρέλη το δήμο και τις επιτυχίες του. Ναι η κυβέρνηση και οι υπουργοί βοηθούν αλλά το κύριο έργο για ότι αφορά το δήμο, η δημοτική αρχή το σχεδιάζει. Η δημοτική αρχή το υλοποιεί!

Η δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του εργάζονται αποτελεσματικά και πολύ για το όφελος των δημοτών μας.

Κατανοώ ότι σας ενοχλεί που οι πολίτες βλέπουν να γίνονται έργα που επι των ημερών σας καθυστερούσαν.

Η δημοτική αρχή πάει μπροστά και οι πολίτες δεν γυρίζουν πίσω!