Αρχική Ν. Αρκαδίας Συνάντηση Νίκα με Μαρινάκη και Κονταδάκη στην Τρίπολη (video)

Συνάντηση Νίκα με Μαρινάκη και Κονταδάκη στην Τρίπολη (video)

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε τακτική επίσκεψη στην Τρίπολη του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη και του Γραμματέα του Οργανωτικού του Κόμματος Στέλιου Κονταδάκη στο πλαίσιο επισκέψεων με στελέχη σε όλη την Ελλάδα.

Αφού επισκέφτηκαν τον σταθμό διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή της Παλαιοχούνης, πραγματοποίησαν σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου καθώς και στελέχη της περιφέρειας και του κόμματος, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο κύριος Μαρινάκης συζήτησαν για τα θέματα και τις δομές της περιφέρειας θέλοντας να καταγράψουν τα προβλήματα σε όλες τις βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κύριος Μαρινάκης ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή χαρακτηρίζοντας τον τόπο της Τρίπολης ιστορικό και ευλογημένο δηλώνοντας πως από εδώ ξεκίνησε ένας πολύ μεγάλος αγώνας για να μπορούμε σήμερα όλοι να είμαστε εδώ παλεύοντας για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Τέλος, τόνισε πως οι επισκέψεις αυτές έχουν προφανώς σκοπό να προωθήσουν τις προθέσεις του κυβερνητικού έργου, των εγκληματικών μεταρρυθμίσεων των μεγάλων έργων που έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί και σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.