Αρχική Eπικαιρότητα Σοκάρει βίντεο από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ: Έκανε ένεση με το… αίμα...

Σοκάρει βίντεο από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ: Έκανε ένεση με το… αίμα του σε τρόφιμα

Ο 37χρονος δικηγόρος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος έκανε ενέσεις με το… αίμα του σε τρόφιμα τουλάχιστον τριών γνωστών σούπερ μάρκετ του Λονδίνου, προχώρησαν οι βρετανικές Αρχές.
Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, ο 37χρονος δικηγόρος Leoaai Elghareeb προκάλεσε ζημιές 500.000 λιρών στα τρία καταστήματα, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν κάποιος ανυποψίαστος πελάτης είχε την ατυχία να γευτεί κάποια από τα «μολυσμένα» με το αίμα του προϊόντα.
Βίντεο μάλιστα με τη στιγμή που ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσης, κάνει ενέσεις με το αίμα του σε τρόφιμα είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο Elghareeb φέρεται να επιτέθηκε σε μία γιατρό, πετώντας της μια βελόνα, ενώ έσπρωξε και έναν άνδρα της ασφαλείας, φωνάζοντας: «Είστε όλοι ελεεινοί και τα Sainsbury’s είναι αηδιαστικά».
Τα τρία σούπερ μάρκετ: Sainsbury’s Local, Tesco Express και Little Waitrose αναγκάστηκαν ωστόσο να πετάξουν όλα τα προϊόντα τους προληπτικά, μπαίνοντας «μέσα» 500.000 λίρες.
Από την πλευρά του, ο Elghareeb αρνήθηκε τις κατηγορίες για μόλυνση εμπορευμάτων και επίθεση, ενώ ένας ψυχίατρος που τον εξέτασε ανέφερε στο δικαστήριο ότι «σοβαρά ψυχωτικός» εκείνη την εποχή και δεν μπορούσε να εκτιμήσει ότι οι πράξεις του ήταν «νομικά και ηθικά εσφαλμένες».