Αρχική Ν. Αχαΐας Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Έχω πολλούς άσους στο μανίκι» λέει ο πατέρας...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Έχω πολλούς άσους στο μανίκι» λέει ο πατέρας και προαναγγέλλει εξελίξεις

Νεότερες δηλώσεις από τον πατέρα των παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα.
Ο πατέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα προαναγγέλλει εξελίξεις αφότου βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο πατέρας είπε, χαρακτηριστικά, πως «έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου», ενώ ζήτησε υπομονή για να βγουν πρώτα οι εξετάσεις του παιδιού.
Άφησε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, αιχμές για τη νοσοκομειακή διαχείριση όσον αφορά στην 9χρονη, που ήταν το τελευταίο παιδί που έχασε τη ζωή του.
Για τα σενάρια που διακινούνται, είπε ότι είναι όλα ένα δημοσιογραφικό δημιούργημα και εξέφρασε τη στήριξή του στη σύζυγό του, η οποία, όπως είπε, «αδικείται».
Τέλος, ο πατέρας ενημέρωσε πως εκτός από τα απειλητικά μηνύματα που δέχονται, πλέον έχουν και προβλήματα επιβίωσης καθώς ο ίδιος έχει προβλήματα στη δουλειά του, ενώ όσοι είχαν προσφέρει δουλειά στη σύζυγό του έχουν αποσύρει τις προτάσεις τους.

Ξεσπούν συγγενείς και φίλοι

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι του ζεύγους ξεσπούν κατά των καταγγελιών σε βάρος τους.
Θεία της μητέρας είπε στον ΑΝΤ1: «Ποια μάνα ήταν εκείνη που θα σκοτώσει τα παιδιά της; Δεν ντρέπονται;».
Η ίδια έκανε λόγο για μία «πάρα πολύ καλή κοπέλα» και επεσήμανε πως όλα όσα ακούγονται σε βάρος της είναι «συκοφαντίες».
Φίλος του πατέρα, παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και χαρακτήρισε τα διάφορα σενάρια ως «τραβηγμένα».
«(σ.σ. ο πατέρας) Είναι τρομερό παιδί. Όλο αυτό που γίνεται δεν ξέρω γιατί γίνεται» σημείωσε.
Όσον αφορά στο ζεύγος, είπε ότι έχουν «τρομερή σχέση. Δεν είχαν κάποιο θέμα τα παιδιά. Ήταν πραγματικά αγαπημένοι. […] Τα έδιναν όλα για την οικογένειά τους».
Ο φίλος του, όπως τόνισε, «λάτρευε τα παιδιά του» και δούλευε ατέλειωτες ώρες για να τα ζήσει.