Αρχική Eπικαιρότητα Χαϊδάρι: Το τραγικό τέλος του 42χρονου Συνοδινού που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη...

Χαϊδάρι: Το τραγικό τέλος του 42χρονου Συνοδινού που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη από τις 31/1 (βίντεο)

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του 42χρονου Συνοδινού Νικόλαου, καθώς ο άντρας βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Χαϊδάρι.

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση: «Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νικόλαος Συνοδινός είχε εξαφανιστεί στις 31.01.2022, από την περιοχή της Χαϊδαρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νικόλαου Συνοδινού στις 08.02.2022 και προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των οικείων του καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νικόλαου Συνοδινού, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν. Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης».

Τον 42χρονο αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη και το «Τούνελ»

Σύμφωνα με το anikolouli.gr η σορός του Νίκου Συνοδινού 42 χρόνων, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία στο Χαϊδάρι, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που ζούσε με την μητέρα του.

Τον 42χρονο εντόπισε φίλος του, ο οποίος από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου που  χάθηκε ο Νίκος βρισκόταν δίπλα στην οικογένεια του και δε σταμάτησε να τον ψάχνει.

Η μητέρα του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο αδελφός του Γιάννης Συνοδινός που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου είχε κάνει έκκληση προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριο της οικογένειας. «Αυτές τις ημέρες και εγώ και η μητέρα του ζούμε σε μια ψυχική οδύνη».

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Αθηνών και φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσουν η νεκροψία – νεκροτομή.

«Μας έστειλαν εδώ στο δάσος για να βρούμε τον Νίκο…»

Από την ημέρα που ο Νίκος Συνοδινός εξαφανίστηκε, η οικογένειά του δέχτηκε κλήσεις και ταυτόχρονα αναζήτησε φίλους του, ώστε να μάθει πιθανά μέρη που θα βρισκόταν ο άνθρωπός τους. Η κάμερα του «Τούνελ» ακολούθησε τον αδελφό του αγνοούμενου στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπου τον έστειλαν πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο του Νίκου.

«Περπάτησα δυόμιση ώρες, έψαξα ποταμάκια, ρυάκια, αλλά κανένα σημάδι του. Μου περιέγραψαν ένα χώρο που είχε πάνω σε ένα δέντρο μία μπλε κουβέρτα, δεν το βρήκα. Είχα χρόνια να έρθω στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά έπρεπε να κάνω την έρευνα και μόνος μου», λέει απεγνωσμένος ο Γιάννης Συνοδινός.

Στις έρευνες πήραν μέρος και εθελοντές, που ορίστηκαν από τον Διοικητή του Χαϊδαρίου και σήκωσαν drone, χωρίς όμως αποτέλεσμα. «Εγώ πήγα ευθεία και τα παιδιά πιο βόρεια», εξηγεί για τις έρευνες ο αδελφός του και αναφέρει ότι ο ίδιος έψαξε προς το χώρο του στρατοπέδου.

«Αυτές τις ημέρες και εγώ και η μητέρα του ζούμε σε μια ψυχική οδύνη. Να σταματήσει αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Αν υπάρχει συγκάλυψη… Περνάει και αυτό από το μυαλό μου και πολλά ακόμα.»