Αρχική Ν. Αρκαδίας Συνάντηση Τζιούμη με επιχειρηματίες σχετικά με την πορεία των έργων στην πλατεία...

Συνάντηση Τζιούμη με επιχειρηματίες σχετικά με την πορεία των έργων στην πλατεία Αγίου Βασιλείου (video)

Συνάντηση με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου στο Παλαιό Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, παρουσία του αντιδημάρχου τεχνικών έργων και του αναδόχου του έργου της ανάπλασης της ανωτέρω πλατείας.
Οι επιχειρηματίες δήλωσαν μεταξύ άλλων πως ο τζίρος των επιχειρήσεων τους έχει πέσει κατά 60% από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα έργα ενώ είναι δύσκολη πρόσβαση των πελατών και προμηθευτών στα καταστήματα τους, με τους ίδιους να ζητούν θέσεις πάρκινγκ στην πλατεία.
Με τη σειρά του ο δήμαρχος Τρίπολης αφού άκουσε τα ερωτήματα και τα παράπονα των επιχειρηματιών ξεκαθάρισε πως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι προσωρινές έως ότου φτιαχτεί ένα κομμάτι της πλατείας και παρέθεσε περαιτέρω πληροφορίες στους επιχειρηματίες ώστε να γνωρίζουν πόσο πρόκειται να κρατήσουν οι εργασίες στην περιοχή.
Τέλος, εάν οι εργασίες προχωρήσουν με τον ίδιο εντατικό ρυθμό ο δήμαρχος δήλωσε πως ίσως το έργο ολοκληρωθεί πριν από την προθεσμία του, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμο τους επόμενους έξι μήνες.