Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας μετά το δημοσίευμα για το αέριο...

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας μετά το δημοσίευμα για το αέριο -«Θα έπεφτα από την ταράτσα»

Πλέον όλοι ζητούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη με τα τρία αγγελούδια που πραγματικά έχουν συγκινήσει τους πάντες.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την εξέλιξη της υπόθεσης με τα τρία παιδιά στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα τριών ετών.

Πλέον όλοι ζητούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη με τα τρία αγγελούδια που πραγματικά έχουν συγκινήσει τους πάντες.

Σημειώνεται πως χθεσινό δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας είναι εγκληματική ενέργεια και ότι εισέπνευσε τοξικό αέριο – το οποίο διαψεύστηκε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας -προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πατέρα, Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος είπε «θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Ποια ήταν όμως η αντίδραση της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου;

Την ώρα που έγινε γνωστή η πληροφορία για την εισπνοή τοξικού αερίου, η μητέρα των παιδιών βρισκόταν εκτός σπιτιού, όπου την περίμεναν κάμερες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The Best, κατά την επιστροφή της η Ρούλα Πισπιρίγκου βρήκε έξω από την πόρτα της τους δημοσιογράφους. 

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ήταν εμφανώς αναστατωμένη και καταβεβλημένη και όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε, ρωτώντας την για την αντίδρασή της σε όλα αυτά που γράφτηκαν είπε:

«Η αντίδρασή μου αν ήμουν στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω» δείχνοντας την ταράτσα και εννοώντας φυσικά ότι βρίσκεται σε απόγνωση από όσα λέγονται και από τις επιθέσεις που δέχεται με κάθε διαρροή η οικογένεια.

Πάτρα: «Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την Ρούλα», λέει φίλος του ζευγαριού

Την ώρα που τα ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα πληθαίνουν, ο φίλος των γονιών τους, Πέτρος Σταμίρης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις σχέσεις της οικογένειας.

«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ήμουν δίπλα στην Τζωρτζίνα όσο ήταν εδώ στη Πάτρα, δεν είχα πάει στην Αθήνα. Περίπου ένα μήνα ήταν σε ΜΕΘ. Ήμουν συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της. Η μητέρα, ήταν όλη την ημέρα, το βράδυ πήγαινε στο σπίτι», σχολίασε ο κύριος Σταμίρης.

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον Μάνο και τη Ρούλα, ο Πέτρος Σταμίρης λέει ότι «εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου, ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι. Μέσω του Μάνου γνωρίστηκα με τη Ρούλα».

Για το πως ήταν με τις μικρές η Ρούλα, ο κουμπάρος του ζευγαριού λέει ότι: «τα παιδιά της τα αγαπούσε. Μια χαρά τα πρόσεχε και τα πήγαινε στο σχολείο και σε ΚΔΑΠ να ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες. Εγώ μέχρι και τώρα που διαβάζω διάφορα, δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή αν αποδειχθεί ότι έχει γίνει κάτι, θα πέσουμε από τα σύννεφα». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μάνος: «δεν θέλει να πιστέψει ότι η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Είναι αυτό που λένε όλοι ότι συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πιο πολύ σαν πόνο. Αυτό μου έκανε λίγο εντύπωση. Οτι έπρεπε να ήταν πιο πονεμένη»,

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε εκ νέου τη θέση του μεταξύ του ζευγαριού δηλώνοντας ότι «Αν έχει γίνει το οτιδήποτε, ο Μάνος θα είναι αθώος, θρήνησε πολύ για τα παιδιά του. Η Ρούλα ήταν πιο ήρεμη». Τέλος, όπως αποκάλυψε, «ανά διαστήματα χωρίζανε. Τους λόγους δεν μου τους έχει πει, ούτε έχω ανακατευτεί. Χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε. Από τη Μαλένα και μετά χωρίζανε και τα ξαναβρίσκανε».