Αρχική Ν. Αχαΐας Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξεσπά ο πατέρας των κοριτσιών – «Αθλιότητα, θα...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξεσπά ο πατέρας των κοριτσιών – «Αθλιότητα, θα τα πούμε στο δικαστήριο»

Έντονη η αντίδραση του πατέρα των τριών κοριτσιών μετά το δημοσίευμα περί θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας από εισπνοή τοξικού αερίου.
Ξεσπά ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα ύστερα από τα δημοσίευμα σχετικά με τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας.
Το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε πως το παιδί είχε εισπνεύσει τοξικό αέριο, κάτι που επέφερε τον θάνατό του, γεγονός που διαψεύστηκε από τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη.
«Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο “Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας – Εισέπνευσε τοξικό αέριο” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται» αναφέρθηκε σε επιστολή του.

Η αντίδραση του πατέρα

Με δήλωσή του στο tempo24.gr, ο πατέρας των παιδιών επισημαίνει πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις.
Ο ίδιος κάνει λόγο για «αθλιότητα», όσον αφορά στο άρθρο, ενώ ευχαριστεί τον κ. Καρακούκη για την άμεση διάψευση.
«Δημοσιεύματα σαν το απογευματινό ούτε βοηθούν την έρευνα των Αρχών ούτε τιμούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που με άριστα αντανακλαστικά διέψευσε ταχύτατα αυτήν την αθλιότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» αναφέρει, ειδικότερα.
«Η απάντησή μας στους εμπνευστές της θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς, μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δεν σέβεται ούτε τον πόνο μας ούτε τη μνήμη των παιδιών μας. Ας σταματήσει άμεσα όλο αυτό που ζούμε» κατέληξε.